EXCLUSIV. Alex Constantin, primele declarații despre clipul cu scene fierbinți cu Maria Constantin. Ce spune despre relația lor

Simona Ecovoiu, Diana Dumitrache 01.02.2021, 15:34

Alexandru Constantin și Diana Bart vă țin la curent cu știrile fierbinți din lumea show-biz-ului, de vineri până duminică, de la orele 19.30, în cadrul emisiunii ”Flash! Monden” (Prima TV). Alexandru, care este și actor și fotomodel, ne-a oferit un interviu de suflet, despre debutul muncii în televiziune, dar și despre sora lui geamănă, cu care are o legătura paranormală: ”Știu sigur că ne sunăm de fiecare dată când ne gândim unul la celălalt. Și avem un fel de telepatie greu de explicat”, ne-a declarat el, în exclusivitate pentru impact.ro. Dar, Alex ne-a oferit detalii și despre rolul de iubit al Mariei Constantin, din videoclipul acesteia, ”Scrisoare de dragoste”.

Tu și Diana Bart sunteți mai mult decât colegi, sunteți și buni prieteni. De câți ani lucrați împreună la Prima TV și prin ce peripeții ați trecut, în direct? Cum a fost prima ta zi de lucru în televiziune?

Așa este. Între mine și Diana s-a dezvolat o prietenie frumoasă, pentru că sunt deja mai bine de 6 ani de când suntem parteneri de emisiune. Și, vă spun sincer, am trăit multe momente amuzante, alături de ea, în direct. De la crize de râs cu invitații, nume pronunțate greșit sau diferite întâmplări din culise care ne-au apropiat și mai mult. E o adevărată prietenă și, dincolo de locul de muncă, mă bucur să lucrăm împreună deja de atâția ani. În privința primei zile de lucru la Prima TV, a fost undeva prin 2008. Prima conexiune cu televiziunea, în schimb, o am din 2004. Dar când am intrat în familia Prima TV eram încă foarte tânăr și fără experiență. Am avut norocul să întâlnesc oameni care au avut încredere în mine, care m-au încurajat și m-au învățat meserie.

”Cu Alexandra, geamăna, am fost în aceeași clasă, de la grădiniță până la terminarea liceului. Ea m-a învățat să chiulesc de la școală”

Nu mulți știu, dar ai o soră geamănă. Ce boacăne făceați în anii de liceu? Care era mai pârâcios?

Categoric, ea era cea pârâcioasă. Îmi amintesc cu drag că era și cea mai răsfățată din casă. Eu, cel mai cuminte. Mai avem o soră cu 9 ani mai mare decât noi. Cu Alexandra, geamăna, am fost în aceeași clasă, de la grădiniță până la terminarea liceului. Ca boacănă majoră, pot să vă spun că ea a fost cea care m-a învățat să chiulesc de la școală. Eu am fost foarte cuminte și introvertit, în același timp. Primul chiul a fost în liceu, convins chiar de ea să nu mergem la ore. Iar când eram mici, ea era capul răutăților când venea vorba de idei, iar eu le puneam în aplicare. Ce pot să spun? M-a influențat…

Se spune că gemenii simt și de la distanță când se întâmplă ceva. Își aminteșți de situații în care ai primit un telefon în care tocmai te gândeai la ea sau când erai în impas?

Știu sigur că ne sunăm de fiecare dată când ne gândim unul la celălalt. Și avem un fel de telepatie greu de explicat.

El și sora lui geamănă au un magazin de hăinuțe pentru mămici și bebeluși

Și acum aveți o relație frumoasă, ba chiar colaborați la o afacere cu pernuțe și cu diverse accesorii pentru mămici și pentru bebeluși, în Oradea, orașul natal. Cum merg vânzările?

Așa este. ”TWINDECO” este fratele mai mic al nostru, iar numele e inspirat tocmai din faptul că suntem frați gemeni (twin) și facem produse de decorat (deco) dar nu numai. Primul produs al brandului l-am făcut împreună, pe urmă, în ultimii ani, ea a preluat mai mult afacerea. A fost un 2020 dificil, dar nu ne plângem. Iar acum, în 2021, avem planuri mari de dezvoltare, inclusiv pe piață internațională.

I-ai dăruit și colegei tale, Diana, pernuțe pentru fetițe?

Da, normal. Și chiar acum trebuie să îi ajungă un model de piscină cu bile pentru interior pe care Diana și-a dorit-o foarte mult.

Ai un look de fotomodel. Ți s-a propus să faci reclamă la un anume produs?

Sunt brand ambassador pentru câteva branduri premium, cum ar fi și o clinică de stomatologie. Ei sunt cei care au grijă de zâmbetul meu, dacă pot spune așa. Mereu sunt întrebat pe rețelele sociale dacă am fațete dentare. Chiar zilele trecute făcusem o postare în care chiar asta precizasem, că nu am. Dar îmi fac albiri la recomandarea medicului meu, precum și tratamente și întreținere a danturii. Cred că zâmbetul e foarte important în industria în care lucrez.

Alex Constantin. primele declarații despre scenele incediare cu Maria Constantin
Cu Maria Constantin, în videoclipul acesteia, ”Scrisoare de dragoste”

”Maria îmi este o foarte dragă prietenă, poate și de aici chimia dintre noi, care a convins publicul”

Ai apărut și în videoclipul Mariei Constantin, ”Scrisoare de dragoste”, erai iubitul ei, conform scenariului. Ți-ai intrat bine în rol, scenele din dormitor au fost convingătoare. Tu cum stai cu dragostea? Cum mai este dragostea la vreme de pandemie?

Maria îmi este o foarte dragă prietenă, poate și de aici chimia dintre noi, care a convins publicul. Dar a fost doar atât. În rest, actorie pură. Până la urmă, asta mi-a demonstrat și faptul că nu am terminat o facultate de actorie degeaba. Iar cu dragostea să știi că întotdeauna am stat bine. Iar pandemia a venit ca un test, pe care eu l-am trecut cu brio în cuplu.

”Am lucrat ca ospătar, în vacanțele de vară. Bacșișurile nu erau mari…”

După anii de liceu, ai lucrat că ospătar. Care a fost cel mai mare bacșiș primit? Ce ai învățat în acea perioadă, mai mult decât să torni corect vinul în pahar?

Am lucrat că ospătar, în timpul liceului, în vacanțele de vară. Îmi doream mult un job de vară, chiar dacă ai mei nu prea voiau să mă lase să lucrez și îmi spuneau că mai bine mă distrez vara, așa cum o fac prietenii mei. Poate mi-am dorit independența prea devreme. Bacșișurile nu erau mare, însă am învățat pe vremea aceea să îmi înfrunt frica de comunicare și de interacțiune cu alți oameni. Am fost un tânăr extrem de introvertit, speriat chiar. Poate și meseria de actor mi-am ales-o inconștient, pentru a lucra la acest aspect.

Ai avut zeci de invitați la Prima TV, în emisiunea ta de divertisment. Care ar fi întrebarea-fulger pentru Daniela Crudu, dacă ai fi față-n față cu ea, pe micul ecran?

Dacă ar schimba ceva la viața ei…

”Bucureștenii sunt clar mai rapizi, agitați. Asta mi-a și plăcut aici și de asta m-am mutat în Capitală”

Ce diferențe sunt între orădeni și bucureșteni? Ce-ți lipsește de acasă și ce adori în Capitală?

Bucureștenii sunt clar mai rapizi, agitați. Asta mi-a și plăcut aici și de asta m-am mutat în Capitală. Dar sunt zile când îmi lipsește calmul acela, pe care îl simți doar în provincie. Într-un oraș mare prea fugim mereu după bani, celebritate, afirmare, joburi, relații. Parcă totul e mai așezat în provincie.

Ce altceva mai faci, în afară de televiziune și de teatru?

Mai nou, am dezvoltat o pasiune pentru bricolaj, aș putea spune. Stau la casă și mereu găsesc câte ceva de făcut. Sau mă cheamă prietenii să îi ajut la zugrăvit, sau în curte, cu amenajările. Mă relaxează mult. Acum, aștept să vină primăvara, căci mai am câteva lucruri de făcut în curte.

Urmăriți Impact.ro și pe
Simona Ecovoiu
Este reporter special în departamentul Exclusiv al Impact.ro. Absolventă a Liceului de Filologie-Istorie și a Facultății de Sociologie, a debutat în presa scrisă la Evenimentul Zilei, apoi a...