Maria Constantin încearcă să-și mai spele imaginea de femeie fatală. Ce dezvăluiri a făcut din intimitate

Iancu Andreea 09.01.2021, 15:46
Maria Constantin încearcă să-și mai spele imaginea de femeie fatală. Ce dezvăluiri a făcut din intimitate

Solista de muzică populară, Maria Constantin, trece printr-o perioadă tumultoasă în viața sa. Fosta soție a lui Marcel Toader a făcut recent dezvăluiri neașteptate, prin care încearcă să scape de imaginea de femeie fatală pe care și-a clădit-o în ultimul timp. Cu sinceritate, Maria a mărturisit care este cea mai mare dezamăgire a sa.

Cea mai mare greșeală a cântăreței. Ce dezvăluiri a făcut Maria Constantin despre trecutul său

Fosta soție a regretatului Marcel Toader se confruntă cu greșeli din trecut, pe care Maria Constantin a ajuns să le înțeleagă abia astăzi. Deși are o voce minunată, cu care reușește să îi încânte pe români, artista recunoaște că nu are studii de specialitate, potrivit unui interviu acordat la Antena Stars. Iar acest fapt se datorează familiei, care din păcate nu a avut posibilitatea să o susțină să studieze în cadrul Conservatorului. Astfel, artista consideră că aceasta este una dintre greșelile pe care le-a făcut de-a lungul vieții. 

Cea mai mare greșeală a fost că nu am făcut Conservatorul la timp, pentru că părinții mei nu au avut posibilități financiare. L-am făcut în cele din urmă, dar tot îmi este foarte greu. Nu mai poți să înveți la 33 de ani cum înveți la 20 de ani. O consider o greșeală, a spus Maria Constantin în cadrul emisiunii „Star Matinal” de la Antena Stars.

Cântăreața de muzică populară are o viață amoroasă tumultoasă
Cântăreața de muzică populară are o viață amoroasă tumultoasă

Artista se iubește cu un bărbat însurat

După ce a trecut prin mai multe relații eșuate, Maria Constantin are parte în continuare de emoții în amor. Cântăreața iubește un bărbat cunoscut drept un „crai de Argeș”, dar care este însurat și are și un copil. Vedeta se întâlnește de câteva luni bune cu Robert, fiind surprinși chiar și împreună la un eveniment, potrivit starpopular.ro. Relația celor doi este însă una complicată, mai cu seamă că soția bărbatului a aflat despre idila celor doi.

În urmă cu aproximativ un an de zile, Maria Constantin a fost prezentă chiar la botezul copilului iubitului său. Potrivit surselor spynews.ro, vedeta i-ar fi distrat pe invitați, fiind acolo în calitate de artist. Cu toate acestea, scânteile nu au lipsit din cadrul evenimentului de familie. Conform sursei citate, Maria Constantin ar fi avut o altercație cu soția iubitului său, despre care s-a scris că în realitate nu ar mai forma un cuplu cu partenera sa. Totuși, în acte, bărbatul pare să aibă în continuare o legătura cu mama copilului său. Maria Constantin însă, păstrează discreția în această privință.

Nu vreau să discut despre viața mea personală. O să aflați, totul se află. Mai frumos e așa să aflați câte puțin, câte puțin, nu așa totul dintr-o dată. Ca și într-o relație. Îmi doresc o căsătorie până la adânci bătrâneți, îmi doresc să îmbătrânesc alături de soțul meu, de copiii mei, asta îmi doresc!, a declarat artista, conform cancan.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...