Prezentatorul TV care le cunoaște cel mai bine pe Bianca Drăgușanu și Daniela Crudu: ”Au sufletul ars”. Mărturii inedite despre vedetele de la noi

Ana Anitoiu 23.11.2020, 16:10
Prezentatorul TV care le cunoaște cel mai bine pe Bianca Drăgușanu și Daniela Crudu: ”Au sufletul ars”. Mărturii inedite despre vedetele de la noi

Prezentatorul TV care le cunoaște cel mai bine pe Bianca Drăgușanu și Daniela Crudu a făcut mărturii inedite despre acestea și despre alte vedete care au trecut prin divorțuri sau alte momente nefericite, în viața personală, pe parcursul acestui an.

Ce a spus prezentatorul TV despre Bianca Drăgușanu și Daniela Crudu

Prezentatorul Cristi Brancu, care s-a mutat din televiziune în online, a dezvăluit ce crede cu adevărat despre Bianca Drăgușanu și Daniela Crudu, care nu au succes în dragoste, deși și-au schimbat aspectul fizic, prin operații estetice.

”Recordurile de operații estetice înseamnă nesiguranță. Suferința în trecut. Traumele care le-au transformat în mașini de cucerit. Permanentă nemulțumire. Dorința de a fi altceva decât te-a lăsat Dumnezeu. Fizic, poate fi un progres, până când devine strident. Prea mult. Atenție, una e să corectezi o problemă și alta să te tot transformi.

De ce transformarea nu aduce și fericire în suflet/iubire? Pentru că, deși nu ar recunoaște, fetele acestea au sufletul ars de multă vreme. Că e coadă de bărbați după ele, e normal. Arată ca o bombă. Dar fericirea e doar de exterior”, a spus Cristi Brancu, într-un interviu pentru playtech.ro.

Prezentatorul TV care le cunoaste cel mai bine pe Bianca Dragusanu si Daniela Crudu, marturii inedite despre vedetele de la noi
Cristi Brancu, alaturi de sotia lui

Ce crede Cristi Brancu că se află în spatele divorțurilor din acest an

Anul acesta, vedete precum Cornel de la Vunk, Bianca Drăgușanu, Claudia Pătrășcanu, Analia Selis și Anca Țurcașiu au anunțat că relația cu partenerii lor a ajuns la final. Cristi Brancu a dezvăluit de crede el că se ascunde în spatele despărțirilor.

”Pandemia a pus o oglindă în fața tuturor cuplurilor care pierduseră fericirea, în timp ce erau ocupate cu altceva. E clar însă de foarte multe ori, membrii unui cuplu evoluează diferit. Și, după ani, vine decontarea. Aici sunt Anca Țurcașiu, Cornel Ilie, Analia. Și nu mai pot trăi împreună nici măcar de ochii lumii.

Sau când baza unei casnicii nu mai e iubirea – când a fost! -, ci statutul, sexul, nivelul de trai. Orgoliul. Când gelozia nu e tratată, ca orice boala. Când căsnicia nu vine din suflet și sa calci strâmb pare Ok. Aici sunt Bianca Drăgușanu, Claudia Pătrășcanu. Pandemia – problemele financiare, lipsa activității – pot pune gaz pe foc. Dar, de fapt, suferința exista dinainte. Latent”, a spus el.

Cristi Brancu, care se poate lăuda cu o familie fericită, a spus că adaptarea este cheia acestei lumi. El își ajută soția în plan profesional, încă din anul 2008. Acum, el și partenera lui de viață sunt și dascăli pentru fiul lor.

”Din 2008, sunt alături de Oana în toate proiectele Ardes, cu idei, muncă, experiență. Iar Tudor este misiunea noastră – înainte de orice! În pandemie, rolul de părinte se completează cu cel de dascăl.

Lecțiile de acasă sunt în seama noastră. Tudor e un băiat conștiincios. Acum, când copiii nu mai pot socializa aproape deloc, părintele devine esențial! Dacă pare cuiva greu, sa învețe, până nu e prea târziu!”, a mai spus Cristi Brancu.

Despre fiul lui, Cristi Brancu a spus că, în ultimii doi ani, ”s-a dezlănțuit pur și simplu”. Băiatul a început să îi semene prezentatorului.

”Dintr-un băiețel cu ceva temeri de a vorbi în public la un vorbitor fluent, puternic, fără trac. Tocmai a sărbătorit doi ani de când e youtuber! Va fi mai mult decât un moderator.

E creativ, montează, are idei de regie, scrie povești. Cred acum că va fi creator de film. Oana, îl privesc și îți mulțumesc pentru aceasta minune a vieții noastre!”, a mai spus Cristi Brancu.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...