Maria Constantin nu se mai jenează și s-a afișat cu iubitul însurat. Gestul făcut de față cu toată lumea

Iancu Andreea 12.10.2020, 17:57
Maria Constantin nu se mai jenează și s-a afișat cu iubitul însurat. Gestul făcut de față cu toată lumea

Cântăreața Maria Constantin a decis să arate lumii întregi că iubește din nou. Frumoasa blondină a fost fotografiată în compania actualului său iubit, despre care se cunoaște faptul că este însurat. Cei doi îndrăgostiți au apărut împreună într-un cadru public, lăsând la o parte discuțiile din jurul relației lor.

Maria Constantin și iubitul însurat, de mână, la o nuntă

Weekendul trecut a reprezentat o premieră pentru cuplul format din Maria Constantin și noul său partener. Cântăreața și Robert, cunoscut drept un „crai de Arges”, au fost prezenți la cununia lui Valentin Sanfira alături de Codruța Filip. Destul de discret, cuplul a participat pentru prima oară la un eveniment în public. Deși sunt împreună de câteva luni, Maria și Robert au evitat să se afișeze.

Tânărul iubit al Mariei Constantin și artista au o relație destul de complicată, dat fiind faptul că el este însurat, conform cancan.ro. Galant, noul partener al cântăreței s-a oferit să îi dea Mariei sacoul său în timpul evenimentului, ce s-a ținut într-un cort. Totuși, apariția presei i-a făcut pe cei doi să plece de la nuntă și să revină către seară. Chiar și atunci, Maria Constantin și Robert nu s-au afișat pe ringul de dans, ci au preferat intimitatea de la masă, potrivit starpopular.ro.

Maria Constantin și Robert, iubitul său Foto - starpopular.ro
Maria Constantin și Robert, iubitul său
Foto – starpopular.ro

Gânduri serioase cu actualul iubit

Deși a trecut prin mai multe experiențe neplăcute, Maria Constantin speră la o viață de cuplu până la adânci bătrâneți. Artista a mai fost căsătorită cu Ciprian Vasile Tapota, alături de care are un băiat. De asemenea, Maria a devenit cunoscută în urma relației cu Marcel Toader, de care s-a despărțit. Ulterior, ea a avut o legătură și cu fostul fotbalist Dacian Varga, de care s-a despărțit înainte de relația cu Robert.

În privința actualei sale idile, Maria Constantin are gânduri serioase. Ea își dorește să se bucure de o căsnicie îndelungată, până la bătrânețe. Deși nu a oferit detalii despre noul său partener, cântăreața pare să simtă o compatibilitate aparte, de vreme ce e pregătită să facă pasul cel mare din nou.

„Nu vreau să discut despre viața mea personală. O să aflați, totul se află. Mai frumos e așa să aflați câte puțin, câte puțin, nu așa totul dintr-o dată. Ca și într-o relație. Îmi doresc o căsătorie până la adânci bătrâneți, îmi doresc să îmbătrânesc alături de soțul meu, de copiii mei, asta îmi doresc!”, a declarat artista, conform cancan.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...