Decizia pe care au luat-o Maria Constantin și iubitul ei. ”Nu suport ca un bărbat să mă mintă”

Adina Saleh / 22.01.2021, 21:08
Decizia pe care au luat-o Maria Constantin și iubitul ei. ”Nu suport ca un bărbat să mă mintă”

Maria Constantin are motive de bucurie. Frumoasa artistă s-a mutat recent, în casă nouă, împreună cu iubitul ei. Ce a decis vedeta cu privire la relația ei.

Frumoasa artistă a început anul cu mult optimism. S-a mutat în locuință noua, alături de iubitul ei. Acest gest de a se muta împreună c partenerul ei de viață i-a lăsat pe fanii artistei să creadă  ca este pregătită de a trece la un nivel superior, în ce privește relația.

După ce a trecut prin multe cumpene de-a lungul vieții, Maria Constantin este din nou fericită. Iubește și este iubită. Vedeta a vorbit la Antena Stars despre casa visurilor ei, cea în care s-a mutat de curând, împreună cu iubitul ei.

„Este o casă modestă, are două camere, suficient pentru mine. am decorat-o într-un stil mai minimalist modern. E o canapea mai modernă, dar în același timp este foarte relaxantă. Am un dressing care este tot în oglindă. Am ales nunțe deschise, doar draperiile au aceeași nuanță ca și în bucătărie și dormitor.”, a spus Maria Constantin, în pentru Antena Stars.

Decizia pe care au luat-o Maria Constantin și iubitul ei. ”Nu suport ca un bărbat să mă mintă”
Decizia pe care au luat-o Maria Constantin și iubitul ei. ”Nu suport ca un bărbat să mă mintă”

Maria Constantin nu-și afișează iubitul

Frumoasa blondină nu vrea să-și faca relația publică. Maria Constantin și iubitul ei vor să stea departe de ochii presei. Invitată la Antena Stars a povestit și din ce cauză a ales sa facă acest lucru. Vedeta susține că mereu a avut de suferit de pe urma faptului că și-a expus prea mult viață privată. Gurile rele au pus-o la zid, de nenumărate ori, iar de aceasta data, artista nu-si mai dorește lucrul acesta.

„Ideea este că am învățat că trebuie sa îmi țin puțin viața personală mai privată, ca să mă protejez. Nu suport la un bărbat să mă mintă! Și dacă ar fi o chestie mult mai gravă, aș prefera sinceritatea și nu să mă mintă. Este cel mai urât lucru posibil care ți se poate întâmpla. Am fost mințită de multe ori”, a declarat Maria Constantin la „Star Matinal”.

Cine este Maia Constantin

Maria Constantin este o artistă de muzică populară foarte apreciată, însă vedeta a avut parte de o viața tumultoasă. Viața ei privată ținea prima pagină a presei mondene, în urmă cu câțiva ani, atunci când a apărut pe toate posturile de televiziune povestindu-și drama prin care trece. Maria se afla in scandal cu fostul șot, după ce acesta i-a interzis să-si vadă copilul.

A urmat apoi o căsnicie cu regretatul Marcel Toader, relație care s-a finalizat, din păcate, tot cu scandal și cu un divorț extrem de mediatizat.

Acum, se pare că Maria este din nou pregătită să iubească și a avut din nou curajul de a se implica într-o relație, pe care preferă, de această data să o țină departe de ochii curioșilor.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI