Cum a nominalizat-o Vlăduța Lupău pe Maria Constantin drept ”pițipoanca numărul 1 din muzica populară”. Va ieși un scandal de proporții

Iancu Andreea 13.10.2020, 18:57
Cum a nominalizat-o Vlăduța Lupău pe Maria Constantin drept ”pițipoanca numărul 1 din muzica populară”. Va ieși un scandal de proporții

Una dintre cele mai tinere prezențe feminine din zona muzicii populare românești, Vlăduța Lupău, a fost pusă într-o ipostază neașteptată. Deși evită să intre în conflicte, artista a nominalizat-o recent pe Maria Constantin, colega sa de breaslă, drept o pițipoancă din muzica populară. Cum a reușit Vlăduța să facă o astfel de afirmație este și mai spectaculos.

Vlăduța Lupău a nominalizat-o pe Maria Constantin drept „pițipoanca numărul 1 din muzica populară”

Se cunoaște faptul că emisiunea lui Cătălin Măruță pune adesea vedetele în dificultate. De această dată, prezentatorul a provocat-o pe Vlăduța Lupău în cadrul rubricii „Spui tot sau îți va lua gura foc”. Aceasta reprezintă o probă pe parcursul căreia vedetele din România trebuie să răspundă unor întrebări inedite. Dacă își doresc ca întrebarea la care au oferit un răspuns să nu fie cunoscută, vedetele trebuie să mănânce picant.

Deși promite că întrebările nu vor fi aflate fără voia invitaților, Cătălin Măruță a făcut o gafă. Prezentatorul a fluturat suficient de mult hârtile astfel încât a lăsat să se vadă întrebarea notată. Astfel, în momentul în care Vlăduța Lupău a răspuns Maria Constantin, cei mai vigilenți au putut citi întrebarea. Potrivit starpopular.ro, pe hârtie se afla scris :

„Pițipoanca numărul 1 din muzica populară românească și care n-are ce căuta (indescifrabil) dă-ne un nume!”

Totuși, tânăra a încercat pe cât posibil să se eschiveze și să evite răspunsul la întrebare, însă a cedat la insistențele lui Cătălin Măruță.

Maria Constantin, o carieră de succes în muzica populară

În ciuda noii nominalizări, Maria Constantin este o artistă cu acte în regulă. Frumoasa cântăreață de muzică populară a absolvit Liceul de Muzică și Arte Plastice „Constantin Brăiloiu” din Târgu Jiu – Secția Flaut, în anul 2005. De asemenea, Maria Constantin și-a continuat studiile în cadrul facultății de Muzică „Spiru Haret” – Secția Pedagogie Muzicală, pe care a absolvit-o în 2009.

Pe de altă parte, artista de muzică populară a cântat și în „Ansamblul Doina Gorjului” împreună cu tatăl ei, Ilie Constantin și fratele acestuia. Inclusiv în 2014, Maria Constantin a fost concurentă la Vocea României, unde a făcut parte din echipa lui Marius Moga. În cadrul competiției, cântăreața a fost denumită Marilyn Monroe de România.

Dincolo de cariera muzicală, Maria Constantin s-a remarcat și datorită relațiilor amoroase. Aceasta l-a cunoscut inițial pe Ciprian Vasile Tapota, cu care s-a căsătorit în 2007. Împreună cu acesta are un copil, pe Codrin Tapota. Ulterior, cei doi au decis să divorțeze, iar Maria s-a căsătorit cu Marcel Toader. În prezent, frumoasa blondină se iubește cu un bărbat mai tânăr decât ea, despre care se spune că ar fi chiar însurat.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...