Vor petrece sau nu Paștele împreună? Oana Roman a spus tot despre Marius Elisei

Ana Anitoiu, Badea Violeta 29.04.2021, 17:11

Oana Roman a dezvăluit dacă va petrece sau nu Paștele împreună cu Marius Elisei. Vedeta are un motiv să fie entuziasmată de sosirea acestor sărbători, în ciuda faptului că noua femeie din viața fostului ei soț ar fi însărcinată și nu ar fi de acord ca el să mai țină legătura cu ea.

Oana Roman, surpriză din partea lui Marius Elisei

Recent, un apropiat al lui Marius Elisei a declarat pentru Playtech.ro că bărbatul are o nouă iubită, dar evită să se afișeze cu ea, pentru că vrea să o protejeze. În plus, au apărut zvonuri potrivit cărora femeia ar fi însărcinată, pentru că a fost văzută de câteva ori la o clinică de ginecologie. Fostul soț al Oanei Roman ar urma să se căsătorească.

”Am înțeles că au fost de câteva ori la o clinică ginecologică, așa că toată lumea șușotește pe la colțuri ca ea ar fi însărcinată, însă nu vor să se afle sub nicio formă. Lui Marius îi este foarte frică de cum ar putea reacționa fiica lui, nu vrea să o facă să sufere. O evită pe Oana cât poate, pentru că actuala parteneră nu este de acord ca el să mai țină legătura cu fosta soție. Este o certitudine faptul că Marius se va recăsători foarte curând. Este mai fericit ca niciodată, parcă a întinerit zece ani”, a spus sursa Playtech.ro.

Oana Roman Marius Elisei Paste
Oana Roman

Oana Roman, despre cum va petrece Paștele în acest an

Fiica fostului premier Petre Roman nu a avut nicio reacție publică din care să reiasă că suferă pentru ceea ce se petrece cu fostul ei soț. Vezi AICI cum a reacționat Oana Roman după vestea despre Marius Elisei! Vedeta a dezvăluit chiar că se va întâlni cu el de Paște, cel mai probabil duminică. Chiar dacă nu mai formează un cuplu, cei doi au împreună o fiică, Isa, care este obișnuită cu prezența ambilor ei părinți.

”Anul trecut eram în izolare. Nu știu ce să zic, noi oricum o să ne vedem, dacă nu sâmbătă, cu siguranță duminică. Eu am norocul că mai am o familie și nu mă simt așa singură”, a povestit Oana Roman la Antena Stars.

Motivul pentru care Oana Roman este entuziasmată de apropierea Paștelui

În plus, Oana Roman a dezvăluit că este entuziasmată de apropierea Paștelui, pentru că va avea răgazul necesar să se relaxeze. După ce s-a întors dintr-o vacanță în Egipt, vedeta a lucrat chiar și 12 ore pe zi – motiv pentru care merită o mică pauză.

Vedeta a spus că Paștele de anul acesta nu va trece fără timp petrecut alături de mama ei, Mioara Roman. Fosta soție a lui Petre Roman a revenit acasă de la centrul de recuperare la care a fost internată, iar starea ei generală este mult mai bună. Totuși, ea va trebui să facă periodic vizite la acea clinică.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...