Oana Roman, dezvăluire dureroasă despre părinţii săi. Ce s-a întâmplat între Mioara şi Petre Roman la divorţ

Nicu Stan, Cătălin Mureșanu 26.04.2021, 09:53

Oana Roman, dezvăluire dureroasă despre părinţii săi. Ce s-a întâmplat între Mioara şi Petre Roman la divorţ. Toate detaliile, în articolul de mai jos.

Adevărata dramă a Oanei Roman. Nu a mai spus nimănui ce coșmar trăiește de mulți ani

Oana Roman a făcut o dezvăluire dureroasă despre părinţii săi. Vedeta a spus tot ce s-a întâmplat între Mioara şi Petre Roman la divorţ.

Oana Roman a povestit fanilor săi online că chiar dacă au trecut mai mulți ani de la divorțul părinților săi, ea se simte în continuare afectată. Ruptura dintre Petre și Mioara Roman a fost pentru Oana Roman un șoc din care nu își va reveni niciodată.

Oana Roman a divortat si ea de Marius Elisei
Oana Roman a divortat si ea de Marius Elisei

Oana Roman împarte greutățile cu fanii ei de pe rețelele de socializare

Oana Roman este foarte sinceră cu fanii ei virtuali, astfel că vedeta a organizat pe contul ei personal de Instagram o sesiune specială de întrebări și răspunsuri.

Aici, vedeta le-a vorbit prietenilor săi virtuali despre impactul pe care l-a avut și îl are și în continuare ruptura dintre părinții săi asupra ei.

Oana Roman a primit întrebarea grea

Astfel, Oana Roman a fost întrebată de fani cum a trecut peste despărțirea dintre Mioara și Petre Roman, iar vedeta și-a deschis sufletul în fața acestora.

”Nu am trecut. Este ceva care nu se vindecă niciodată”, a scris Oana Roman pe Instagram.

Oana Roman nu a învățat nimic din divorțul părinților

Pe de altă parte, Oana Roman la rândul ei a divorțat de Marius Elisei, bărbat cu care are o fetiță, pe Isabela. Decizia oficială a divorțului a fost pusă în practică pe data de 15 februarie 2020, atunci când cei doi s-au prezentat în fața notarului.

”Dragii mei, din respect fata de voi comunitatea mea, am hotărât sa vorbim aici. Împreună va anuntam ca am divorțat amiabil și rămânem părinți pt Isabela și prieteni care se respecta și se sprijină reciproc. Cu sinceritate și ceva bâlbâieli de la emoții, va mulțumim pentru suport și înțelegere”, a spus Oana Roman pe Instagram, în februarie.

Oana Roman a ieșit din afacerea pe care o avea cu Marius Elisei

De asemenea, după divorț, afacerea pe care cei doi o aveau împreună s-a convenit de comun acord să îi revină lui Marius Elisei, așa cum a anunțat Oana Roman.

”Eu nu am avut niciodată o implicare în actele societății care era în spatele acestui proiect, am mers pe încredere. Am muncit din prima zi, a fost pe profit din prima săptămână datorită vouă… Nu a fost îndeajuns. Eu am considerat că e un proiect comun de familie, se pare că am fost singura care am gândit așa. Nu s-a mai putut altfel. Am hotărât să închei! Firma, site-ul a rămas pe numele soțului meu. Nu am avut niciun câștig de pe urma acestui proiect. El va continua nu știu sub ce formă, dar nu mai am nicio legătură cu acest proiect”, spunea Oana Roman pe Instagram.