Oana Roman, reacţie neaşteptată după ce s-a aflat că Marius Elisei va fi iar tată. Ce a postat vedeta

Ioana Bucur, Mihai Roșoiu 29.04.2021, 08:02
Oana Roman, reacţie neaşteptată după ce s-a aflat că Marius Elisei va fi iar tată. Ce a postat vedeta

Abia și-au finalizat divorțul, dar viața merge mai departe. În timp ce fiica lui Petre Roman lasă timpul să îi aline dezamăgirea și durerea, se pare că fostul ei soț ar face pași uriași către un nou viitor. Oana Roman, reacție neașteptată după ce s-a aflat că Marius Elisei va fi iar tată. Ce a postat vedeta.

Oana Roman, reacţie neaşteptată după ce s-a aflat că Marius Elisei va fi iar tată

S-au iubit, s-au căsătorit, au adus pe lume o copilă care le dă zilnic motive să fie mândri. După o relație de șase ani, în care și-au fost alături la bine, dar și la greu, Oana Roman și Marius Elisei puneau punct poveștii lor de dragoste, în fața unui notar. Totul a început în decembrie 2020, când, cu doar câteva zile înainte de sărbători, bărbatul își făcea bagajul și pleca din vila superbă pe care abia o cumpăraseră. Cu ochii în lacrimi, Oana anunța pe pagina sa de Instagram separarea, dezvăluind că soțul ei o lăsase și fără afacerea cu haine pe care abia o puseseră pe picioare și care, după spusele ei, mergea foarte bine. Nu era prima oară când treceau printr-o separare, poate de-asta mulți au crezut că va veni și împăcarea. De data asta, nu a fost așa. Marius Elisei a fost vehement, cerând divorțul.

În timp ce Oana Roman încă se obișnuiește cu statutul de femeie liberă, se pare că fostul ei soț și-a găsit deja fericirea în brațele unei alte femei și ar avea chiar planuri mari pentru viitor. Vedeta a aflat despre noua relație a lui Marius nu de la el, ci de la fiica lor, Isabela. De fapt, de când au semnat actele în fața notarului, bărbatul a evitat să se mai întâlnească față în față cu Oana Roman, cel mai probabil, pentru a-și proteja noua iubită. Surse apropiate cuplului au dezvăluit, pentru Playtech, că Marius Elisei s-ar pregăti să fie din nou tătic, iubita sa fiind însărcinată.

„Ei sunt foarte discreți, nu vor să se afișeze împreună. Marius evită ca iubita lui să apară în presă, o protejează. Am înțeles că au fost de câteva ori la o clinică ginecologică, așa că toată lumea șușotește pe la colțuri ca ea ar fi însărcinată, însă nu vor să se afle sub nicio formă. Lui Marius îi este foarte frică de cum ar putea reacționa fiica lui, nu vrea să o facă să sufere. O evită pe Oana cât poate, pentru că actuala parteneră nu este de acord ca el să mai țină legătura cu fosta soție. Este o certitudine faptul că Marius se va recăsători foarte curând. Este mai fericit ca niciodată, parcă a întinerit zece ani”, a declarat un apropiat al lui Marius Elisei, pentru Playtech.ro.

Oana Roman, reacţie neaşteptată după ce s-a aflat că Marius Elisei va fi iar tată
Oana Roman

Ce a postat vedeta

Oana Roman, reacţie neaşteptată după ce s-a aflat că Marius Elisei va fi iar tată. Nu poate fi ușor să afli că, la doar patru luni de la divorț, bărbatul alături de care îți imaginai că îți vei petrece tot restul vieții va avea un copil cu o altă femeie, însă Oana a dat, din nou, dovadă că este greu de doborât. Chiar dacă abia s-a întors din vacanță, vedeta muncește din greu, anunțând că pregătește lansarea noii colecții de haine și accesorii pentru magazinul online pe care îl are cu Marius Elisei. La scurt după apariția în presă a zvonurilor legate de fostul ei soț, ea a postat pe Instagram mai multe clipuri video în care probează produse alese chiar de ea, în timp ce pe fundal se aude piesa „Happy” de la Pharell Williams.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...