Oana Roman, despre ieșirea mamei sale din centrul de bătrâni. Ce se întâmplă cu Mioara Roman acum

Iancu Andreea 25.04.2021, 14:54

Mioara Roman trece prin momente delicate, după ce a fost diagnosticată cu Parkinson și s-a confruntat cu mai multe intervenții medicale pentru afecțiunile sale. Pentru că avea nevoie de îngrijire specială, fosta soție a lui Petre Roman a fost dusă de fiicele sale Oana și Catinca la un centru de bătrâni. Totuși, cum Sărbătorile Pascale se apropie, Oana Roman a dezvăluit un detaliu despre ieșirea mamei sale din centrul de bătrâni.

Ce spune Oana Roman despre ieșirea mamei sale din centrul de bătrâni

Oana Roman și sora sa, Catinca, se confruntă cu probleme de familie, după ce mama lor a fost diagnosticată cu probleme de sănătate destul de serioase. Cele două surori au decis că fosta profesoară de limbă arabă are nevoie de îngrijiri medicale, astfel că se află internată într-un centru special. Recent, însă, Oana Roman a vorbit despre ieșirea mamei sale din centrul de bătrâni cu ocazia Sărbătorilor Pascale. Vedeta a postat pe contul său de Instagram un mesaj prin care susține că mama sa va reveni acasă la începutul săptămânii viitoare.

Mioara Roman trece prin momente dificile din pricina problemelor de sănătate
Mioara Roman trece prin momente dificile din pricina problemelor de sănătate

De altfel, Catinca, fiica cea mare a Mioarei Roman, ne mărturisea într-un interviu exclusiv pentru impact.ro că urmează să petreacă sărbătorile de Paște alături de Oana și de mama lor. Astfel, toată familia se va reuni acasă la Oana, dat fiind faptul că locuința vedetei este mult mai generoasă și îi permite Mioarei să se relaxeze și în grădină.

O să o luăm pe mama de Paște acasă, o să stea la Oana, ea are locuința mai mare plus o grădină foarte frumoasă. Eu o să gătesc tot ce trebuie, drob și friptură din carne de miel, ca să fie bine și frumos, ca în orice familie. Gătitul este una dintre pasiunile mele, așa că nu este nicio problemă pentru mine. Doar cozonac am mai comandat, atât, ne-a spus Catinca Roman, în exclusivitate pentru impact.ro.

Care este starea de sănătate a Mioarei Roman

Deși mulți au văzut-o într-o stare destul de degradată, după ce a suferit o intervenție medicală, Mioara Roman pare să facă progrese în centrul de sănătate unde se află internată. De altfel, Catinca a explicat faptul că mama sa primește cele mai bune tratamente și beneficiază de o atenție specială din partea personalului.

Nu știu câte zile o să stea mama la Oana, o să vedem între timp ce facem. Ne bucurăm că se simte mult mai bine. Și-a recuperat și mobilitatea la mâna dreaptă. Plus că ea a ținut și o dietă, a mai slăbit puțin, și asta o ajută la problemele pe care le are cu boala Parkinson, a mai menționat Catinca.

Pe de altă parte, gurile rele le-au acuzat pe cele două surori că și-au abandonat mama în azil, însă realitatea este cu totul alta. Oana Roman a precizat că Mioara Roman beneficiază de condiții de cinci stele.

Lumea mă acuză că am internat-o pe mama la azil. Este ca un hotel de 5 stele. Nu are nicio legătură cu conceptul comunist, când ne gândim la un azil. Oamenii aceia trăiesc în condiții de 5 stele. Au etaj special, pentru cei care nu se pot deplasa. Nu e azil. Este un centru care livrează și astfel de servicii. Mama va sta o lună, dacă mai este nevoie va mai veni acasă, și, după 1-2 săptămâni, va merge iar, până își va îmbunătăți starea. Pentru ea e ca o vacanță pentru că, de un an, nu a mai ieșit nicăieri. Am protejat-o foarte mult, a menționat Oana Roman, la Antena Stars.