Vești teribile pentru Alexandru Arșinel. Actorul a primit o lovitură dură din partea judecătorilor

Andra Daoud 27.06.2022, 08:08
Vești teribile pentru Alexandru Arșinel. Actorul a primit o lovitură dură din partea judecătorilor

Alexandru Arșinel a primit o veste proastă din partea judecătorilor. Magistrații au decis să îl lase în libertate pe hoțul care i-a spart casa actorului în urmă cu mai mulți ani. Incidentul s-a petrecut în anul 2014, iar casa care a căzut pradă tâlharului este cea pe care actorul o deține la mare, în stațiunea 2 Mai.

Vești proaste pentru Alexandru Arșinel, din partea judecătorilor

În urmă cu aproape opt ani, Alexandru Arșinel a fost călcat de hoți, de mai multe ori în interval de câteva luni. Casa pe care actorul o are în stațiunea 2 Mai a fost spartă de mai multe ori, în decursul aceluiași an. Potrivit polițiștilor, persoane necunoscute au intrat în locuință forțând uși și ferestre, însă nu au sustras nimic.

În urma incidentelor repetate care au avut loc pe parcursul acelui an, actorul a decis să întărească paza, a instalat camere de supraveghere și a încheiat contract cu o firmă care se ocupă cu securitatea. Oamenii legii au deschis atunci o anchetă, iar în 2022 au ajuns la o concluzie. Unul dintre hoții care au intrat în casa lui Alexandru Arșinel a scăpat de închisoare, potrivit deciziei date recent de instanță.

„Admite cererea de confirmare formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Mangalia. Constată legalitatea şi temeinicia soluţiei de renunţare la urmărirea penală dispusă în dosarul penal nr. 386/P/2019 prin ordonanţa din data de 26.02.2020 de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Mangalia cu privire la plângerea formulată de către Arşinel Alexandru Ioan. Cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Definitivă”, au hotărât magistrații.

Vesti teribile pentru Alexandru Arsinel. Actorul a primit o lovitura dura din partea judecatorilor
Vila lui Alexandru Arsinel din statiunea 2 Mai

Alexandru Arșinel, vecin la mare cu Stela Popescu și cu Sergiu Nicolaescu

Casa de vacanță pe care Alexandru Arșinel o deține la malul mării se află chiar pe faleză, având vedere la mare. Vila are o suprafață de 160 metri pătrați, 3 dormitoare, o zonă de relaxare și o grădină. Actorul a dat locuința spre închiriere, în urmă cu câțiva ani, pentru a-și rotunji veniturile.

Lângă casa lui Alexandru Arșinel de la mare mai aveau vile și Stela Popescu și regizorul Sergiu Nicolaescu. După ce aceștia au murit, locuințele au rămas în posesia rudelor. Turiștii care vor să se cazeze în vila de la mare a lui Alexandru Arșinel trebuie să scoată din buzunar în jur de 1.300 de lei pe noapte, în plin sezon.

În extra-sezon, prețurile sunt cu câteva sute de lei mai mici. Alexandru Arșinel mai are o casă de vacanță și la munte, mai exact în stațiunea Sinaia, pe care o deține din 1993. Îndrăgitul actor mai deține trei locuințe: una la Dolhasca, una la Crevedia și una în București, într-o zonă centrală, unde și locuiește.

Urmăriți Impact.ro și pe