Alexandru Arșinel, proprietarul unei vile de lux pe o plajă din România. Cât costă o noapte de cazare în casa actorului

Ana Anitoiu 02.06.2022, 08:00
Alexandru Arșinel, proprietarul unei vile de lux pe o plajă din România. Cât costă o noapte de cazare în casa actorului

Alexandru Arșinel este proprietarul unei vile de lux ce a fost construită în anul 2011 pe o plajă din România. Actorul în vârstă de 82 de ani a dat-o spre închiriere pentru a-și rotunji veniturile. Iată cât costă o noapte de cazare în casa lui.

Cum arată vila de pe malul mării deținută de Alexandru Arșinel

Casa de vacanță a actorului se află în stațiunea 2 Mai, chiar pe falează. Aceasta are vedere directă la Marea Neagră și îi încântă pe turiștii care vin să se relaxeze timp de câteva zile și nopți. Lângă acest imobil mai aveau vile și actrița Stela Popescu și regizzorul Sergiu Nicolaescu.

Vila de la malul mării a actorului Alexandru Arșinel are o suprafață de 160 de metri pătrați, trei dormitoare, o zonă de relaxare și o mică grădină. În această casă, ce se dă spre închiriere doar grupurilor de turiști, oamenii au la dispoziție o bucătărie complet utiliată, o zonă de luat masa, o terasă cu grătar, precum și aer condiționat, internet, televiziune și parcare privată.

Alexandru Arsinel, proprietarul unei vile de lux pe o plaja din Romania
Vila de la mare detinuta de Alexandru Arsinel

Cât costă o noapte de cazare în vila lui Alexandru Arșinel

Un grup de turiști care dorește să petreacă o noapte în vila lui Alexandru Arșinel de la malul mării trebuie să scoată din buzunare suma de 1.000 de lei, în extra-sezon. Însă, în sezonul plin, această sumă ajunge undeva la 1200 – 1300 de lei.

Casa actorului a căzut pradă hoților la un moment dat. Însă, de la acel incident, Alexandru Arșinel și-a luat măsuri de precauție. A întărit sistemul de securitate, a angajat o firmă de pază și a instalat camere de luat vederi pentru a fi sigur că imobilul e în siguranță.

Aceasta nu este singura casă de vacanță pe care o deține Alexandru Arșinel. Îndrăgitul actor mai are una și la munte. Mai exact, are un imobil în Sinaia, ce a fost construit în anul 1993. În plus, artistul mai are trei case: una în Dolhasca, una în Crevedia și alta în București, aproape de Palatul Cotroceni.

În ultima vreme, Alexandru Arșinel a ajuns de mai multe ori în spital, după ce a avut stări de amețeală și momente de incoerență. Familia artistului a decis ca el să meargă la recuperare într-un centru special, excluzând varianta unui azil. Actorul are la activ un transplant de rinichi, o operație pe cord și montarea unui stent, pe lângă intervenții chirurgicale la coloană și un episod dificil de Covid-19.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...