FOTO EXCLUSIV

Afacerea din care fiul lui Alexandru Arşinel face bani. Nu îi e ruşine de munca de jos, imaginile acestea o dovedesc. FOTO EXCLUSIV

Ioana Bucur 19.06.2022, 21:39

A absolvit două facultăți, are un tată cunoscut și apreciat în toată țara, însă nu îi e rușine de munca de jos, o dovedesc clar imaginile obținute în exclusivitate de echipa de paparazzi a redacției Impact.ro. Aceasta este afacerea din care fiul lui Alexandru Arșinel face bani. Cristian nu a dorit să profeseze în domeniile pentru care a studiat, alegând să își transforme o pasiune în mod de a-și câștiga existența.

Cum își câștigă banii fiul lui Alexandru Arșinel

Ne-am obișnuit ca odraslele celebrităților din România să stea departe de munca grea și să își petreacă zilele și nopțile în localuri de lux, bucurându-se din plin de avantajele pe care le au doar pentru că s-au născut în familii bogate sau celebre.

Nu este cazul lui Cristian Arșinel. Fiul lui Alexandru Arșinel a absolvit două facultăți, Drept și ASE, însă nu profesează în niciunul dintre aceste domenii. Echipa de paparazzi a redacției Impact.ro l-a surprins în piața volantă aflată la doi pași de locuința tatălui său din Cotroceni. Fotografiile obținute în exclusivitate de fotoreportii noștri îl arată vânzând legume la ceas de seară.

Fiul marelui actor își câștigă existența din afacerea sa în domeniul agricol. El și-a amenajat un solar pe un teren din apropierea Bucureştiului, iar cu afacerea lui reușise să ajungă și în supermarketuri, în 2019, unde vindea roşii şi ardei la caserolă.

„Am terminat de plantat ardeiul gras şi cel iute. Mai urmează peste două săptămâni gogoşarii şi vinetele. În supermarketuri, roşiile cherry vor fi la 20 lei/kg şi va fi un mix de mai multe soiuri”, povestea într-un interviu mai vechi, Cristian Arşinel.

Afacerea din care fiul lui Alexandru Arşinel face bani. Nu îi e ruşine de munca de jos, imaginile acestea o dovedesc. FOTO EXCLUSIV

„A renunțat la două diplome la două facultăți”

Primea ajutor și de la celebrul său tată. În toamna anului 2020, Alexandru Arșinel a încercat un nou rol, cel de vânzător de legume. După apariția imaginilor în presă, marele actor a dezvăluit că își ajută cu mare drag fiul.

Alexandru Arșinel a povestit în exclusivitate la Antena 3, în cadrul emisiunii „Punctul de întâlnire”, moderată de Radu Tudor, despre emoția și bucuria de a-și ajuta fiul și de a vedea cât de bine îi merge pe plan profesional.

„Este emoționant momentul pentru că eu de fapt m-am dus să-l văd pe copilul meu ce face. A renunțat la două diplome la două facultăți și a vrut să-și demonstreze lui că poate să facă o afacere de unul singur fără să fie plătit de cineva.

El a fost director, asistentul directoarei juridice de la Curtea de Conturi, a fost angajat al Băncii Române de Dezvoltare. Și cu toate astea și-a luat inima în dinți și a spus că vrea să se descurce singur”, a explicat Alexandru Arșinel.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...