Veste mare pentru Laurette. Ce se întâmplă la o săptămână după ce a fost bătută crunt: „E totul bine între noi” (Exclusiv)

Ioana Bucur 19.03.2021, 08:04

Laurette a trecut prin momente de coșmar, săptămâna trecută, într-o cameră de hotel din Centrul Vechi, când a fost agresată fizic de bărbatul cu care avusese o întâlnire. Vedeta a dat noi detalii despre acel moment, în exclusivitate pentru redacția Playtech-Impact, dar și despre reacția fostului său iubit, Mihai, care era hotărât să o ia pe fiica lor de lângă ea.

„Nu îmi va lua fetița”

Spiritele s-au calmat, iar Laurette și Mihai, fostul său iubit, au făcut, din nou, pace. Bărbatul pare că a renunțat la decizia de a o lua pe fiica lor, Selena, de lângă mamă, așa cum aflaseră, zilele trecute, reporterii Playtech.

„M-am împăcat cu Mihai, nu îmi va lua fetița, a venit la noi și a văzut-o și pe Selena, în perioada asta. Este totul ca înainte între noi, nu s-a schimbat nimic”, a explicat Laurette, în exclusivitate pentru redacția Playtech-Impact.

Laurette vrea ca bărbatul care a bătut-o să plătească pentru faptele lui, cazul fiind și în atenția Secției 10 de Poliție

Fostul model a dat noi detalii despre momentele cumplite din camera de hotel. Ea a dezvăluit de la ce a început, de fapt, cearta:

„Nu am mai luat legătură cu el, de atunci. Am mai fost abordată, așa, de diverși domni. Nu erau abordări elegante, ci cu scopul să îmi strice imaginea, iar eu îmi dădeam seama foarte ușor, însă la el nu mi-am dat seama. Eu m-am mai întâlnit cu el, de trei sau patru ori până acum. Mi s-a părut un domn foarte serios, mi-a zis că este divorțat, că are două fetițe, că are afaceri. Țin minte că atunci când a intrat în camera de hotel s-a înfuriat pe mine că nu am vrut să fac ce mi-a cerut el, mi-a zis că ce caut aici dacă nu voiam să fac ce vrea el. Persoana cu care m-am întâlnit cred că consumase ceva, era foarte agitat și nervos când a intrat pe ușă și i-am zis să ia loc pe scaun. Din momentul în care am intrat în camera de hotel am stat maximum 20 de minute. S-a enervat din cauză că el mi-a cerut ceva și eu nu am fost de acord”, ni s-a mai confesat Laurette.

Laurette are probleme grave de sanatate, dupa bataia incasata
Laurette

Laurette se confruntă acum cu mari probleme de sănătate

Laurette a rămas cu probleme grave de sănătate, în urma incidentului șocant din Centrul Vechi. Medicii au făcut investigații și au descoperit mai multe urme adânci ale bătăii primite de model. Scrisoarea medicală cu rezultatele constatate de medici a fost dată publicității la XtraNight Show, de la Antena 1, din care s-a văzut că Laurette a suferit răni grave ce i-au cauzat mari probleme de sănătate. În documentul medical se arată faptul că pacienta prezenta cefalee, vertij, hematom cranian pe partea dreaptă de mici dimensiuni, durere membre și inflamație mamară stângă. În plus, aceasta riscă să facă tromboze care se pot duce către un organ vital, iar situația ar putea degenera rapid.

În urma agresiunii, ea va fi nevoită să se opereze la sâni, una dintre loviturile primite de la bărbatul cu care se întâlnise deplasându-i un implant mamar.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...