Laurette, probleme grave de sănătate în urma loviturilor primite. Ce i-au descoperit medicii la cap

Stan Filon 17.03.2021, 15:46
Laurette, probleme grave de sănătate în urma loviturilor primite. Ce i-au descoperit medicii la cap

Chinul lui Laurette încă nu s-a terminat. Chiar dacă au trecut câteva zile bune de la agresiunea la care a fost supusă într-un hotel din București, frumoasa mulatră nu se simte bine deloc. Aceasta a avut nevoie de medic, după ce a leșinat pur și simplu în bucătărie.

Laurette are probleme grave de sănătate, după bătaia încasată într-un hotel din București

Medicii au făcut investigații și au descoperit mai multe urme adânci ale bătăii primite de model. Scrisoarea medicală cu rezultatele constatate de doctori a fost dată publicității aseară, la XtraNight Show, de la Antena 1, din care s-a văzut că Laurette a fost lovită foarte serios și are probleme de sănătate. În documentul medical se arată faptul că pacienta prezenta cefalee, vertij, hematom cranian pe partea dreaptă de mici dimensiuni, durere membre, indurare și inflamație mamară stângă. În plus, aceasta riscă să facă tromboze care se pot duce către un organ vital, iar situația ar putea degenera rapid.

În plus, mulatra va fi nevoită să se opereze la sâni, deoarece individul din camera de hotel a lovit-o puternic în piept și i-a deplasat un implant mamar. În ceea ce privește amețelile acuzate, acestea se datorează hematomului de la cap, căpătat după ce a fost lovită în mod repetat de vasul de toaletă.

Laurette are probleme grave de sanatate, dupa bataia incasata
Laurette are probleme grave de sanatate, dupa bataia incasata

Adriana Bahmuțeanu spune că a fost tentativă de omor

Cea care a dus-o la sital pe Laurette au fost bunele sale prietene Adriana Bahmuțeanu și Claudia Ghițulescu. ”Eu am dus-o la spital pe Laurette, împreună cu Claudia Ghițulescu. Avea un sân lovit, genunchii făcuți praf. Nu vroia să meargă, că nu avea cu cine să lase fata! Nu avea un centimetru de piele care să nu fie afectat. Mi se pare că Poliția a fost prea blândă, psihopatul trebuia arestat. O să sun la domnul ministru de interne să vedem ce se întâmplă cu cazul lui Laurette. Părerea mea e că e tentativă de omor.

Era un fel de iubit, se întâlniseră înainte, omul o curta insistent din luna ianuarie. A cucerit-o după câteva întâlniri pe la cafele. Poliția a tratat cu superficialitate cazul și nu au arestat agresorul pentru faptul că Laurette nu avea vânătăi pe față”, a spus Adriana Bahmușeanu la Antena Stars.

Urmăriți Impact.ro și pe