Laurette și-a cerut iertare, în lacrimi, în direct la TV. ”Am greșit, am căzut în capcană”

Stan Filon 17.03.2021, 08:06
Laurette și-a cerut iertare, în lacrimi, în direct la TV. ”Am greșit, am căzut în capcană”

Laurette a trecut printr-un adevărat coșmar, pe 9 martie, după ce a fost bătută crunt de un bărbat, într-o cameră de hotel din București. Doar strigătele sale disperate i-au salvat viața, deoarece, spune ea, bărbatul respectiv nu avea de gând să se oprească. Acum, vedeta a izbucnit în plâns la Xtra Night Show, când a rememorat cele întâmplate. Mai mult, i-a cerut iertare mamei sale pentru ce a făcut!

Laurette i-a cerut iertare mamei sale, în direct, la TV pentru că a greșit

Laurette a spus că îl cunoaște de șase luni pe bărbatul respectiv, pe care l-ar fi întâlnit întâmplător, în fața unui centru comercial. S-au mai văzut de câteva ori, iar el i-a spus că este tatăl a două fetițe. Din nefericire, bărbatul i-a dat un nume fals mulatrei și a construit un personaj credibil pentru ea, după cum avea să afle pe data de 9 martie.

Cu toate acestea, nicio întrevedere nu i-a dat de gândit acesteia că ar putea vreodată să pățească așa ceva. ”Am greșit, am căzut în capcana acestui agresor. Nici o femeie nu ar trebui să fie agresată în așa fel, indiferent de motivul pentru care m-am dus eu acolo. El s-a dezlănțuit în momentul în care mi-a cerut ceva și eu nu am fost de acord. Și-a pierdut cumpătul, și de avolo tot scandalul”, a spus Laurette, la Antena Stars. Presa a scris că s-ar fi aflat la hotel pentru a întreține relații intime pentru bani.

Laurette i-a cerut iertare mamei sale, in direct, la TV pentru ca a gresit
Laurette i-a cerut iertare mamei sale, in direct, la TV pentru ca a gresit

”M-am zbătut cu toate forțele mele să ies din camera aia”

Când a realizat ce s-ar fi putut întâmpla, Laurette, mama unei fetițe, a început să plângă în direct și să-i ceară iertare mamei sale pentru ceea ce s-a întâmplat și pentru faptul că a greșit.

”Îmi pare rău față de familia mea, și îi transmit mamei, pe această cale, să mă ierte, știu că am greșit. Nici o femeie nu ar trebui să pățească și să treacă prin ce am trecut eu. M-am zbătut cu toate forțele mele să ies din camera aia, dar nu m-a lăsat”, a spus, printre lacrimi, Laurette, în direct la Xtra Night Show.

Urmăriți Impact.ro și pe