Șerban Huidu o apără pe Laurette, după ce a fost bătută. Cuvinte dure: ”Să vă văd pe toți zece ani lângă Liviu Dragnea”

Cristian Cojocaru 15.03.2021, 22:14
Șerban Huidu o apără pe Laurette, după ce a fost bătută. Cuvinte dure: ”Să vă văd pe toți zece ani lângă Liviu Dragnea”

O altă vedetă o apără pe Laurette, astfel că Șerban Huidu și-a exprimat opinia, după ce mulatra a fost bătută. Prezentatorul a adresat cuvinte dure la adresa bărbaților care agresează fizic femeile, însă acest lucru nu a rămas fără represalii la adresa moderatorului.

Șerban Huidu o apără pe Laurette

Moderatorul emisiunii ”Cronica Cârcotașilor” nu a privit deloc cu ochi buni ceea ce i s-a întâmplat lui Laurette. Mulatra a fost bătută în urmă cu câteva zile în camera unui hotel din București, oamenii legii fiind cei care au scăpat-o din mâinile agresorului. Șerban Huidu și-a exprimat opinia cu privire la cei care se bucură de trauma vedetei, taxându-i aspru.

Huidu nu este deloc de acord cu cei care au spus despre Laurette că a merita ceea ce i s-a întâmplat, afirmând că nu au nici o șansă de ”reabilitare” către o logică normală. Moderatorul de la Prima TV a rămas șocat de atitudinea internauților, indiferent că a fost vorba despre bărbați sau femei.

”Cu ăștia nici nu mi-aș bate capul, e clar că atât se poate, gândesc cu c#*#^, aia e capacitatea lor maximă, nu îi schimbi. Ăștia-s ăia de-și caftesc nevestele, «că știu ele ce vor face» sau care-și ard copiii cu câte o palmă pe motiv «Păi, daca nu asculta!». Nu ăștia mă șochează, ci femeile. Foarte multe consideră că «aia și-o cere», «dă-o dreaq de panaramă!», «borfette, așa meriți» etc… Femei care știu că altă femeie a fost bătută, iar ele, în loc să empatizeze cu ea, se bucură. Asta mă sperie”, a transmis prezentatorul într-un articol apărut recent pe site-ul Cronici pe bune.

Unul dintre cei care au comentat la postarea sa de pe Facebook a afirmat faptul că se acordă ”prea multă atenție de parcă ar fi cine știe ce somitate”, făcând referire la Laurette
Unul dintre cei care au comentat la postarea sa de pe Facebook a afirmat faptul că se acordă ”prea multă atenție de parcă ar fi cine știe ce somitate”, făcând referire la Laurette

Prezentatorul a fost criticat în urma afirmațiilor sale

Șerban Huidu nu a ezitat să își arate punctul de vedere cu privire la ceea ce merită astfel de bărbați. Moderatorul TV nu se arată deloc milos la adresa celor care agresează fizic femeile.

“Prostituție a existat și va exista cât e lumea. Nu spun că Laurette e prostituată, nu am niciun fel de dovezi. Dar chiar dacă ar fi fost, chiar dacă ar fi fost bătută o prostituată, cum dreaq să te bucuri de asta? Cum naiba să spui că e vina ei când o rupe în bătaie o matahală? Dragi femei, ce mama mă-sii detineți în loc de inimă? Cât despre gibonii care își încearcă puterea pumnului pe femei, mai am un singur dor: să vă văd pe toți, vreo zece ani, lângă Liviu Dragnea, să îi cântați la muzicuță și să vă dați la moaca între voi”, a mai precizat Șerban Huidu.

Se pare că moralitatea lui Șerban Huidu nu este apreciată de toată lumea. În urma afirmațiilor sale, prezentatorul a fost criticat de către internauți, primind mai multe comentarii răutăcioase. Unul dintre cei care au comentat la postarea sa de pe Facebook a afirmat faptul că se acordă ”prea multă atenție de parcă ar fi cine știe ce somitate”, făcând referire la Laurette.

“Nu sunt de acord cu faptul că a fost bătută, dar îi acordați prea multă atenție de parcă ar fi cine știe ce somitate, e o simplă femeie care practică prostituția nicidecum vedetă! Câte amărâte nu au luat bătaie de la clienți sau pești și nu le-a mai mediatizat nimeni. Hai să-i plângem de milă lui Laurette”, a fost unul dintre comentariile lăsate moderatorului de la Prima TV.

Urmăriți Impact.ro și pe