Utima fiță în materie de mobilier. De ce anume ar trebui să ții cont atunci când alegi mobila pentru o casă tradițională

Badea Violeta 12.08.2022, 20:21
Utima fiță în materie de mobilier. De ce anume ar trebui să ții cont atunci când alegi mobila pentru o casă tradițională

Dacă te-ai mutat de curând și vrei să-ți mobilezi locuința, poți apela la ajutorul unui profesionist care oferă servicii de tâmplarie lemn stratificat. Acesta este format prin suprapunerea și presarea a trei straturi de lemn natural între care se aplică un adeziv special rezistent la apă. Tehnica oferă durabilitatea lemnului natural, așa că nu mai ezita și fă-ți locuința așa cum ai visat!

Ultima modă pentru cei care doresc mobilă personalizată

Noua modă în materie de mobilier este lemnul stratificat. Pentru acesta se folosesc esențe de lemn, precum: stejarul, molidul, pinul, frasinul, dar si esente exotice, precum: meranti, eucalipt, sapele, merbau, afzelia (dusie), potrivit dorafort.ro.

Și pentru că acasă îți petreci majoritatea timpului și dorești să te simți confortabil, alege să o decorezi cu un mobilier unic și rezistent chiar și la trecerea timpului.

Tipuri de mobilă pe care le poți crea cu ajutorului lemnului stratificat

Lemnul stratificat reprezintă, fără dar și poate, cea mai bună alegere pentru persoanele care visează la o locuință aerisită, minimalistă și, în acelasi timp, foarte modernă, cu forme și modele mai rar întâlnite.

Acest material unic oferă extrem de multă libertate în ceea ce privește opțiunile modelelor de mobilier. Ia legătura cu un tâmplar profesionist și consultăte în privința unei lucrări realizata corect pe baza dorințelor tale.

Datorită nooilor tehnologii, oricât de extravagante ar putea fi cererile tale, specialiștii din domeniu te pot ajuta să ai mobilierul modern pe care ți-l dorești,mai ales dacă alegi lemnul stratificat.

De ce sa alegi lemnul stratificat
De ce sa alegi lemnul stratificat
  • Casa tradițională

Dacă vrei o locuință cu personalitate, așa cum erau cele de acum câțiva zeci de ani, unde fiecare obiect de mobilier prezenta cele mai delicate si elegante detalii, lemnul stratificat reprezintă cea mai bună alegere. Cu ajutorul acestuia, un specialist poate executa cele mai frumoase piese, cu un design încântător, dar în același timp rezistent.

Se pot crea diferite seturi de mese si scaune asortate, dar și dulapuri parcă scoase din perioada clasicismului francez. De altfel, te poți bucura de toate aceste piese, realizate însa din materiale calitative.

  • Cabana de vacanță

Vrei să mobilezi o căsuță de vacanță? Ei bine, atunci ai nevoie de materiale rezistente, care pot face față oricărui anotimp. Și de această dată, lemnul stratificat reprezintă alegerea perfectă.

Acest material, celebrul pentru rezistența sa, este ideal pentru persoanele care visează la un mobilier care să dureze mulți ani de acum încolo, fără a avea nevoie de reparații.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...