Un șofer de TIR din România a fugit după ce a provocat un accident în Austria. Unde l-a găsit un câine polițist

Nicu Stan 13.01.2022, 20:48
Un șofer de TIR din România a fugit după ce a provocat un accident în Austria. Unde l-a găsit un câine polițist

Un șofer de TIR din România a fugit după ce a provocat un accident în Austria. Unde l-a găsit un câine polițist? Un șofer român de camion, în vârstă de 40 de ani, a provocat un accident rutier în Wels, lângă Rot, Austria și a fugit de la fața locului acidentului. Este incredibil unde s-a ascuns românul după ce a provocat rănirea unui bărbat.

Un șofer de TIR român a povocat un accident în Austria și a fugit de la fața locului. A fost găsit de un câine de urmă

Un șofer de camion a condus marți seară în zona urbană Wels, lângă Rot și a intrat în coliziune cu un autoturism. Șoferul din autoturism a fost rănit, iar șoferul român de camion român a fugit de la locul accidentului și s-a ascuns într-un tufiș. Accidentul rutier s-a întâmplat marți seară, în jurul orelor 19.00.

Conform declarațiilor martorilor de la fața locului, șoferul român de TIR a trecut cu mașina prin intersecția cu Linzer Straße când semaforul se afla pe culoarea roșie și s-a ciocnit astfel cu mașina unui bărbat, în vârstă de 51 de ani, din districtul Wels-Land, care conducea regulamentar spre est pe Linzer Straße.

Politistii austrieci l-au descoperit pe soferul roman fugar cu ajutorul unui caine de urma
Politistii austrieci l-au descoperit pe soferul roman fugar cu ajutorul unui caine de urma

Unde a fost descoperit șoferul vinovat de accident

În urma impactului puternic mașina bărbatului a fost aruncată și s-a oprit pe spațiul verde adiacent. Românul și-a continuat drumul fără oprire.

În timpul percheziției, care a fost făcută imediat, o patrulă de poliție a descoperit camionul pe marginea benzii B 137. Acolo se afla doar copilotul român, care a spus că șoferul a plecat pe jos. La scurt timp, un câine polițist l-a descoperit pe șoferul fugar într-o benzinărie, unde se ascundea într-un tufiș.

Șoferul român se afla sub influența băuturilor alcoolice

Șoferul român a fost testat cu aparatul etilotest și a reieșit că avea o alcoolemie de 2,12 pe mililitru. Bărbatului i-a fost reținut permisul de conducere și este în continuare cercetat.

Bărbatul de 51 de ani care circula regulamentar a suferit răni ușoare în urma accidentului și a fost internat la Clinica Wels.

De ce a fost arestat un alt șofer de TIR în Austria

Un alt șofer român, tot în vârstă de 40 de ani, a fost arestat în Austria după ce și-a sufocat și atacat cu un cuțit colegul de echipaj. Cei doi șoferi s-au luat la ceartă în cabina TIR-ului, într-o parcare, unde opriseră să se odihnească. Cel mai tânăr dintre ei, atacatorul, a fost arestat.

Conform publicației Krone, incidentul a avut loc sâmbătă seara, într-o parcare de pe autostrada din Ilz (cartierul Hartberg-Furstenfeld).

Urmăriți Impact.ro și pe