Şofer român de TIR, ucis cu sabia într-o parcare din Franţa. Reacţia colegilor parcaţi lângă el, şocantă: “Sunteţi nişte lași”

Nicu Stan 18.05.2021, 15:55
Şofer român de TIR, ucis cu sabia într-o parcare din Franţa. Reacţia colegilor parcaţi lângă el, şocantă: “Sunteţi nişte lași”

Şofer român de TIR, ucis cu sabia într-o parcare din Franţa. Reacţia colegilor parcaţi lângă el, şocantă. Toate detaliile tragediei, în articolul de mai jos.

Șofer de TIR român, asasinat cu sabia într-o parcare din Franța. Nimeni nu i-a sărit în ajutor

Un șofer român de TIR a fost ucis cu sabia într-o parcare din Franţa. Bărbatul a murit sub ochii îngroziți ai soției, întrucât aceasta muncea cu el pe aceiași mașină.

Mihai Spătaru s-a aflat, noaptea trecută, într-o parcare de pe autostrada N28 din Franţa, împreună cu soţia sa, cu care lucra în echipaj. La un moment dat, bărbatul i-a spus soţiei că merge la toaletă, iar înainte de asta va verifica încărcătura camionului. De cum a coborât şi a ajuns în spatele camionului, Mihai Spătaru a fost atacat cu sabia de un individ necunoscut.

Mihai Spataru facea echipa pe TIR cu sotia sa
Mihai Spataru facea echipa pe TIR cu sotia sa

Soția nu a apucat să îl ajute cu nimic

Soţia a văzut totul, iar până să apuce să intervină în vreun fel, Mihai Spătaru a fost tăiat de două ori, după care criminalul s-a făcut nevăzut.

De asemenea, strigătele de groază ale femeii ar fi fost auzite de ceilalţi şoferi aflaţi în parcare, însă niciunul dintre ei nu a coborât pentru a sări în ajutorul colegului aflat la necaz.

Omul șoselelor a făcut publică tragedia

Tragedia şoferului român de TIR a fost făcută publică de Ilie Matei-“Omul soselelor”, într-o postare pe pagina personală de Facebook.

“El se numea Mihai….se numea Mihai si pana aseara a fost unul dintre ai nostri. Iși caștiga painea ca si noi, de pe urma unui volan de camion, lucrand in echipaj cu sotia lui.

Unde s-a întâmplat tragedia

Noptea trecută, se afla parcat pe N28 in Franta. A coborat din camion pt a merge la toaletă. I-a spus sotiei ca pana sa mearga la toaletă se duce să se uite daca incarcatura este in regulă si lacatul remorcii este intact. A coborat si a fost injunghiat de 2 ori cu o lamă a unei săbii, fără avertizare, fără a apuca să aibă vreo reactie, sub ochii sotiei lui. Mai trist decat atat, politia și ambulanța au venit după o ora si jumatate si doar constat decesul colegului nostru.

Vreau să atrag atentia asupra unui aspect rușinos pt noi ca barbati si ca, colegi: Sotia omului, disperată, a batut la usile colegilor nostri aflati in aceeasi statie peco parcati pt a primi ajutor in acele clipe groaznice. Nici un coleg nu a raspuns apelului disperat al femeii, ba mai mult, au tras perdelele si si-au continuat odihna !!

Un singur șofer a sărit în ajutor

Băietii mei…sunteti niste lași, maine puteti fi următorii care mor ca niste caini, fara ca nimeni să intervină pt voi !! Asta ar trebui să vă dea de gandit !! Un singur coleg cu o duba de 3.5 a intervenit ajutand cu ce a putut pe colega noastră. Să vă mai aud că ii numiti cotețari !! Se pare că sunt mai colegi ei, decat multi dintre voi !!

Sper ca #MAE să se sesizeze in acest caz, nu de alta, dar Franța devine una dintre cele mai periculoase zone de tranzit pt soferii romani, oameni care devin victime atat ale talharilor, hotilor de motorina, imigrantilor din zona Calais. Nimeni nu merită sa moară doar pt ca munceste decent pt a isi intretine familia!!

Franța, complice la moartea lui Mihai Spătaru

Acesta nu e un risc asumat, Mihai este victima a unui sistem francez care ne amendeaza de cate ori incercam sa indepartam in forta imigrantii, dar in schimb ei talharesc sau omoara dupa bunul plac sub marea umbrela, egalite, fraternite !!

Franta, esti complice la moartea unuia de-al nostru, unul care muncea decent pt painea lui!! Condoleanțe, familiei!! Dacă putem ajuta in vreun fel, toata trupa #CSPFE_RO vă stam la dispozitie !!”, a scris Ilie Matei în postarea de pe Facebook.