Trucul folosit de Adela Popescu în vacanțe la all inclusive. Vedeta nu s-a sfiit să recunoască. „Am un cod cu toată familia”

Ioana Bucur 06.07.2022, 15:14

Vedeta PRO TV a făcut o mărturisire neașteptată în timpul emisiunii pe care o prezintă, „Vorbește Lumea”. Pe modelul „poate nu-i frumos, dar e sănătos”, s-a aflat care este trucul folosit de Adela Popescu în vacanțe la all inclusive cu familia. Soția lui Radu Vâlcan nu s-a sfiit să recunoască, explicând că are deja un cod cu partenerul său.

Ce face Adela Popescu în vacanțe la all inclusive

Ediția de marți, 5 iulie a emisiunii „Vorbește Lumea” de la PRO TV, Adela Popescu și-a surprins colegii de platou cu o confesiune, în momentul în care se vorbea despre kilogramele în plus acumulate în concedii.

Soție și mamă a trei copii, vedeta alege de fiecare dată când are ocazia varianta unei vacanțe la all inclusive. De fapt, a descoperit și aplică cu succes, de fiecare dată, un anumit truc în aceste concedii. Vedeta a dezvăluit că respectă toate cele trei mese principale ale zilei și înainte de a pleca din restaurantul hotelului, ia și ceva la pachet.

„Mi-e rușine să spun. Dar eu, după ce că mănânc la cele trei mese la all inclusive, mai iau și la sufertaș, că nu se știe pe plajă dacă mi se face poftă.

Și am și un cod din ăsta, cu toată familia, mă ridic, dar vorbesc singură, în caz că mă aude cineva, ‘Astea le iau pentru băiețel, că a rămas în cameră, n-a putut să vină’. Și pun.

Și mai e o schemă. M-am gândit, să fie foarte bine, în cărucior. Acolo poți să bagi fără nicio problemă. ‘Mai mănâncă ăsta micul pe plajă’. Pot să vă spun și care sunt mâncărurile pe care le poți lua, să nu se strice de la soare. Că nu poți lua orice carne”, a povestit Adela Popescu, în cadrul emisiunii Vorbește Lumea, de pe PRO TV.

Trucul folosit de Adela Popescu în vacanțe la all inclusive. Vedeta nu s-a sfiit să recunoască. „Am un cod cu toată familia”
Adela Popescu și Radu Vâlcan

„Cum să luăm un apartament la mare?”

Cu câteva luni în urmă, Adela Popescu și Radu Vâlcan anunțau că plănuiesc să își petreacă majoritatea vacanțelor în țară, pe litoral, în condițiile în care și-au cumpărat un apartament în stațiunea Olimp.

„Mărturisesc că nici nu ne trecuse prin cap așa ceva, până când fratele meu ne-a povestit despre proiectul din Olimp. Mai mult în joacă, prin iulie, am mers la o discuție cu ei, la biroul lor de la mare. Tot eram pe litoral, știți cum e. Mi-a plăcut atât de tare proiectul, încât din ziua aceea am fost sigură că asta trebuie să facem, să luăm un apartament acolo. Am simțit, pur și simplu. Mult timp Radu a crezut că glumesc.

– Cum să luăm un apartament la mare? De ce?

– Cum de ce? Avem TREI copii. Cel puțin, cât sunt mici, e minunat să avem unde să mergem pentru aerosoli, apă, bălăceala, nisip, la trei ore cu mașina de casă. Nu vezi că, de regulă, reușim maxim o săptămâna într-o vacanță? De ce să nu prelungim starea asta estivală cât mai mult?!

– Și, dacă din cauza asta nu o să ne mai vină să călătorim?

– Sincer, crezi că se va întâmplă așa ceva?! Ba eu spun că o să vedem marea mai mult ca niciodată. Din călătorii și din balconul nostru? În weekendurile în care ai chef, pac, te urci în mașină și dai o fugă la mare. La casa ta. Schimbi decorul. Chiar și iarna. Ca să nu mai spun că îl poți închiria în perioadele în care nu vrei să mergi acolo”, a povestit Adela Popescu, pe o platformă de social media.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...