Cum reacţionează Adela Popescu atunci când vede imaginile cu Radu Vâlcan de la Insula Iubirii. Nu orice soţie ar face asta

Badea Violeta 10.06.2022, 12:31

Radu Vâlcan este, fără îndoială, unul dintre cei mai apreciați și chipeși prezentatori TV din România. Aflat de mulţi ani la cârma emisiunii „Insula Iubirii”, soțul Adelei Popescu se poate considera un bărbat extrem de norocos, fiind înconjurat de atâtea femei frumoase. Cu toate astea, prezentatoarea de la „Vorbește lumea” nu pare să fie deranjată de acest lucru. Iată cum reacționează atunci când își vede partenerul de viață în preajma ispitelor!

Adela Popescu nu este geloasă pe ispitele de la Insula Iubirii, emisiune prezentată de soțul său

Radu Vâlcan se află la al șaselea sezon cu „Insula Iubirii”, emisiunea în care mai multe cupluri vin să își testeze iubirea. De cele mai multe ori, lucrurile nu au mers atât de bine pentru perechile înscrise și ispitele s-au dovedit a fi mult mai puternice decât relația lor.

Soțul Adelei Popescu prezintă îndrăgitul show de la Antena 1 încă de la primul sezon, el fiind tot timpul înconjurat de femei atrăgătoare. Chiar și așa, vedeta de la Pro TV spune că nu este geloasă. Mai mult decât atât, cei doi privesc emisiunea împreună și comentează ceea ce se întâmplă.

„Sunt cea mai mândră de el! Să știi că noi vedem emisiunea în avans, o privim și tot stăm seara, când culc eu copiii la opt jumate, cobor, ne punem un pahar de prosecco și dăm drumul la Insula Iubirii și analizăm foarte multe, tot ce se întâmplă.

Sunt foarte mândră de el, mi se pare că a evoluat enorm, chiar și în postura asta de lup moralist la Insula Iubirii, dar acum o face cu mult mai multă înțelepciune decât înainte”, a declarat Adela Popescu, citată de cei de la Cancan.ro.

Radu Valcan si Adela Popescu
Radu Valcan si Adela Popescu

Ce viciu are Radu Vâlcan

Deși a precizat de foarte multe ori că are un soț perfect, Adela Popescu recunoaște, totuși, că și Radu Vâlcan are un defect. Mai exact, prezentatorului TV i-ar plăcea foarte mult să fumeze.

,,Radu fumează destul de mult, din păcate. Din fericire, am impus regula prin care se fumează doar afară, niciodată în casă. Pe mine nu mă deranjează fumul deloc, dar încerc să fiu prevăzătoare, așa că încerc să nu stau în preajma fumului”, a spus Adela Popescu pe o rețea socială.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...