Tensiuni la cote maxime între Andreea Bălan și George Burcea! Care este acum motivul scandalului dintre cei doi

Iancu Andreea 06.08.2020, 16:03

Andreea Bălan și George Burcea și-au spus adio după ce au trăit împreună o poveste frumoasă de dragoste. Deși au împreună două fetițe minunate, mariajul celor doi a fost curmat cu un divorț. Chiar dacă au trecut luni bune de la despărțirea celor doi, Andreea și George încă mai au lucruri de împărțit. Recent, între ei au izbucnit tensiuni dintr-un motiv neașteptat.

Motivul pentru care relație dintre Andreea Bălan și George Burcea este tensionată

Foștii soți au ajuns din nou la cuțite după opt luni de când și-au spus adio. Se pare că cei cinci ani de relație și cele șase luni de căsnicie nu îi mai pot aduce pe Andreea și George din nou împreună. Cu toate acestea, artista spera ca de dragul fiicelor lor să aibă o relație bună cu George. Însă cea mai recentă postare a Andreei Bălan a pus pe jar fanii. Vedeta a lăsat să se înțeleagă că ar fi fost lovită de către fostul său soț.

Iar această informație vine în contextul în care George este cel care a luat decizia de a se despărți, motivând că nu își mai iubește soția. Totodată, tensiunile dintre cei doi au continuat să apară după ce George Burcea a fost testat pozitiv cu cocaină, în urma unei razii a Brigăzii Rutiere.

Pe de altă parte, cuplul așteaptă în continuare sentința judecătorilor pentru pronunțarea divorțului, ce urmează să aibă loc abia în luna septembrie. Până atunci, actorul își poate vedea fetele doar în prezența mamei dacă nu demonstrează că poate fi un părinte responsabil.

Andreea și George trec din nou prin momente de tensiune
Andreea și George trec din nou prin momente de tensiune

A fost Andreea agresată de George?

În ultimul timp, relația dintre cei doi părinți părea să fie una firească. George petrecea timp zilnic cu fiicele sale, în timp ce Andreea avea parte de momente de respiro. Ba chiar, artista a alimentat câteva zvonuri când a fost surprinsă cu Tiberiu Argint, noul bărbat din viața sa, sărutându-se pe litoral.

Totuși, artista a aprins o nouă scânteie între ea și fostul soț. Andreea Bălan a postat pe canalele de socializare un mesaj din care se subînțelege că ar fi fost agresată fizic de George.

“George are multe defecte, însă niciodată nu ar lovi o femeie. Din contră, este implicat în multe campanii anti-violență, ba chiar scrie și o carte pe marginea acestui subiect. S-au mai certat și ei, ca orice familie, au mai ridicat vocea unul la altul, că așa e în prag divorț. Însă niciodată să o bruscheze, să o lovească.”

George nu este de acord cu imaginea care s-a creat în urma postării și chiar a rugat-o pe Andreea să dezmintă aceste zvonuri.

“El i-a cerut Andreei să dezmintă public faptul că ar fi fost agresiv fizic, însă ea e foarte relaxată și consideră că nu a greșit cu nimic prin acea postare, pur și simplu oamenii au interpretat altfel un vers dintr-o melodie. Și, desigur, Andreea nu a dezmințit nimic”, au declarat surse din anturajul lui George Burcea, pentru impact.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...