George Burcea, dezvăluire după ce a fost prins conducând sub influența drogurilor: „Cineva m-a turnat la Poliție!”

Redacția IMPACT 03.03.2020, 15:38
George Burcea, dezvăluire după ce a fost prins conducând sub influența drogurilor: „Cineva m-a turnat la Poliție!”

Andreea Bălan și George Burcea au întâmpinat mai multe probleme în ultimele săptămâni. Pe fondul tensiunilor care s-au creat în scandalul de divorț cu blonda câtăreață, acesta a mai fost oprit de Poliție și pentru că a circulat sub influența unor substanțe interzise.

Dezvăluirile lui George Burcea după ce a fost prins drogat la volan

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că George Burcea a fost găsit de Poliția Română sub influența drogurilor, în timp ce se afla la volanul mașinii sale. Actorul a fost tras pe dreapta de polițiști pe data de 21 februarie, la ora 10:00, pe Bulevardul Eroilor, din Voluntari adică la doar câteva străzi de locuința sa. În urma controlului, oamenii legii au constat că Burcea consumase cocaină, drept pentru care acesta a rămas fără permis de conducere și s-a ales și cu un dosar penal.

George Burcea. Foto: Facebook/ George Burcea
George Burcea. Foto: Facebook/ George Burcea

În tot acest scenariu, soțul Andreei Bălan spune că acest lucru i-a fost, de fapt, înscenat.

„Ăștia de-au turnat la miliție. George, suntem alături de tine. Ești un bărbat de pus pe rană”, i-a scris un internaut actorului.

Întâmplarea face că George Burcea a și răspuns la acest comentariu, confirmând de fapt informația vehiculată în mesajul comentatorului. Totuși, actorul nu a dorit să comenteze și cine este cel care a decis să îl denunțe la autorități.

„… m-au turnat. Nu ei au făcut-o, ci altcineva… o să vă spun cândva”, scris George Burcea.

Potrivit unor surse Impact.ro, Andreea Bălan se simte foarte deranjată de faptul că în presă se scrie din ce în ce mai mult despre George Burcea și mai puțin despre ea. Artista nu înțelege cum de ea, care a muncit 20 de ani pentru a-și câștiga statutul, a fost depășită de Burcea într-un timp atât de scurt, de când acesta a început să vorbească despre traumele copilăriei și despre problemele tatălui său.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI