Andreea Bălan a rupt tăcerea! Ce se întâmplă acum în viața ei. “Nu mai doare”. Fanii nu au mai văzut-o așa

Diana Dumitrache 05.08.2020, 11:49

După luni întregi de suferinţă, Andreea Bălan rupe tăcerea! Cântăreaţa a dovedit încă o dată că este o femeie extrem de puternică. A trecut peste divorţul de George Burcea şi iubeşte din nou.

Andreea Bălan spune adevărul: “Nu mai doare”!

Andreea Bălan şi George Burcea păreau a fi unul dintre cele sudate cupluri din showbizul românesc. Şocul a fost unul mare pentru fanii celor doi atunci când artista a anunţat că divorţează de tatăl fetiţelor ei. Se pare că actorul a fost cel care a luat această decizie, cântăreaţa nemaiputând face nimic pentru a salva relaţia.

“Mi-am pierdut familia într-un timp foarte scurt. George nu a vrut să audă nimic de împăcare. Am încercat, dar nu am mai avut ce face. Căsnicia noastră nu a mai putut fi salvată”, spunea Andreea, în iarnă.

Andreea Bălan a rupt tăcerea! Ce se întâmplă acum în viața ei. “Nu mai doare”. Fanii nu au mai văzut-o așa
Andreea Bălan a rupt tăcerea! Ce se întâmplă acum în viața ei. “Nu mai doare”. Fanii nu au mai văzut-o așa

După luni de suferinţă, a ieşit soarele pe strada juratei de la “Te cunosc de undeva!”. Artista l-a cunoscut pe Tiberiu Argint şi s-a îndrăgostit nebuneşte. Ce doi sunt deja împreună de mai bine de două luni, iar Andreea pare mai fericită ca niciodată.

Versurile noii melodii dezvăluie multe lucruri dureroase

După ce a recunoscut într-un mod inedit relaţia cu noul iubit, Andreea Bălan lansează o nouă melodie. Piesa este, aşa cum recunoaşte chiar ea, inspirată din trăiri personale.

“Muzica mea exprimă cel mai bine ceea ce simt. Azi, am pentru voi o piesă puternică despre acel momentul în care realizăm că nu ne mai pasă şi nu ne mai doare”, a scris cântăreaţa pe pagina sa de Facebook.

Versurile melodiei sunt cât se poate de acuzatoare faţă de George Burcea.

„Poţi să dai, poţi să dai cât vrei de tare / Tot ce vine de la tine nu mai doare. Poţi să cazi în faţa mea, vorbele nu dor / Nu-mi ating inima”, sunt câteva acestea.

Urmăriți Impact.ro și pe
Diana Dumitrache
Sunt absolventă a Colegiului Naţional Roman-Vodă, Filologie, din Roman, precum şi a Facultăţii de Litere din cadrul Universităţii din Bucureşti, secţia Limba şi Literatura Română –...