Țările în care s-a filmat America Express. Pe ce dată va debuta pe micul ecran

Cazacu Alexandru 09.01.2023, 16:59
Țările în care s-a filmat America Express. Pe ce dată va debuta pe micul ecran

În cel de-al cincilea sezon, Asia Express a ajuns cu filmările în America de Sud, pe „Drumul Aurului”, transformându-se în America Express. Noul sezon din cel mai dur reality-show din România va debuta, la Antena 1, în luna ianuarie. Dacă nu știi care sunt țările în care s-a filmat America Express, le poți afla citind rândurile care urmează.

Țările în care s-a filmat America Express – Drumul Aurului

După mai multe luni de așteptare, fanii celui mai dur reality-show din România primesc vestea cea mare. America Express va debuta la Antena 1, începând din data de 15 ianuarie. Emisiunea va fi difuzată de duminică până miercuri. Duminica, show-ul începe de la ora 20:00, iar de luni până miercuri de la 20:30.

În ceea ce privește țările în care s-a filmat America Expres, cele 9 pereche de vedete vor fi purtate pe o rută de peste 7.000 de kilometri, prin America Latină. Mai exact, în noul sezon concurenții pornesc pe urmele conquistadorilor prin Mexic, Guatemala și Columbia.

„Având în vedere traseul ales, a fost nevoie de măsuri de securitate suplimentare pentru că, așa cum vor descoperi și telespectatorii, poveștile despre America Centrală și de Sud nu sunt doar un mit. Misiunile pe care concurenții trebuie să le îndeplinească în acest sezon sunt și ele adaptate culturii locale și zonelor prin care aceștia vor ajunge.

Au luptat cu taurii, au trecut prin procesiuni șamanice, au organizat propriul festival, au cărat noroi cu corpul, au cântat cu mariachi, au gustat mâncăruri tradiționale mai puțin apetisante, au participat la lucha libre sau au „savurat” picanteriile mexicane”, arată un comunica transmis de Antena 1.

Cine sunt vedele care participă la America Express – Drumul Aurului

Dacă tot știm acum care sunt țările în care s-a filmat America Express, haideți să aflăm și cine sunt vedetele care participă în acest sezon al emisiunii. Așadar, cei care au acceptat provocarea de a participa la cel mai dur reality-show din România sunt:

  • Chef Cătălin Scărlătescu și actrița Doina Teodoru
  • Puya şi soţia sa, Melinda
  • Andreea Antonescu și Andreea Bălan
  • Cătălin Bordea și Nelu Cortea
  • Ovidiu Buta și Joaquin Bonilla
  • Jean Gavril și fratele său, Dinu
  • Cântăreaţa Bruja și prietenul ei, Pufeh
  • Gimnastele Larisa Iordache şi Diana Bulimar
  • Bie Adam și mama ei, Mihaela.

Așa cum ne-au obișnuit, Oase și Marius Damian vor fi și ei prezenți la America Express. Aceștia vor povesti publicului despre specificul zonelor prin care ajung concurenții, dar și despre istoria, tradițiile și obiceiurile acestora.

Țările în care s-a filmat America Express
Țările în care s-a filmat America Express. Traseele pe care au fost purtați concurenții

Câștigătorii celui de-al patrulea sezon Asia Express

Pentru cei care nu știu, sezonul anterior al emisiunii a fost câștigat de Mihai Petre și soția sa Elwira. Ultima cursă de pe Drumul Împăraților a fost una foarte strânsă, plină de suspans și adrenalină.

La finalul competiției, după ce au aflat că au câștigat, Mihai și Elwira nu și-au putut stăpâni lacrimile de bucurie. Pentru marele titlu, dar și pentru frumoasa sumă de 30.000 de euro, soții Petre au concurat în finală împotriva echipei formate din Cuza și Emi.

Bătălia finală a avut loc pe străzile aglomerate din Tel Aviv și Ierusalim. În aceste locuri, cei patru concurenți au fost nevoiți să găsească indiciile care să-i aducă mai aproape marele premiu. Cursa a început în Tel Aviv, iar finaliștii au avut de îndeplinit mai multe sarcini în locuri foarte importante pentru cultura universală, cum ar fi Haifa sau Zidul Plângerii.

Mihai Petre, Elwira, Cuza și Emi au apelat la toate strategiile pentru a ajunge în ultima destinație din cel de-al patrulea sezon Asia Express, adică Turnul lui David. Aici Irina Fodor i-a așteptat pe concurenți cu marele premiu de 30.000 de euro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Cazacu Alexandru
Alexandru s-a alăturat echipei Impact.ro încă de acum doi ani. Este specializat în materiale SEO din domeniile social, știință, cultură și utile, însă îi face plăcere să scrie și...