Finalişti America Express 2022. Ce vedete ar fi ajuns în marea finală a emisiunii de la Antena 1

Ana Anitoiu 21.07.2022, 16:19
Finalişti America Express 2022. Ce vedete ar fi ajuns în marea finală a emisiunii de la Antena 1

Finalişti America Express 2022, sezonul 5 al show-ului „Asia Express”, s-au întors acasă și au fost așteptați de rude și prieteni. Echipele de vedete care ar fi ajuns în marea finală a emisiunii de la Antena 1 au fost dezvăluite pe rețelele sociale.

Cine ar fi ajuns în finala America Express 2022

Echipele finaliste ale emisiunii „America Express 2022” ar fi formate din Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru; Cătălin Bordea și Nelu Cortea; şi Andreea Bălan și Andreea Antonescu, conform paginii de Instagram Viperele vesele.

„Astăzi, 21.07.2022, ora 02.01, America Express a ajuns din Bogota via Cartagena – Amsterdam, la Bucureşti. În data de 18.07.2022 a fost filmată finala emisiunii America Express, Antena 1, filmare care s-a încheiat aproape de miezul nopții. Cătălin Scărlătescu-Doina Teodoru, Cătălin Bordea-Nelu Cortea şi Andreea Bălan-Andreea Antonescu sunt cele trei echipe semifinaliste ale emisiunii America Express”, arată pagina de Instagram.

Finalisti America Express 2022
Presupusii finalisti America Express 2022

Cine i-a așteptat pe finaliștii America Express 2022 la aeroport

Potrivit aceleiași surse, Doina Teodoru a fost așteptată la aeroport de tatăl ei. Cătălin Bordea a fost așteptat de soția lui, Livia, iar Andreea Bălan și Andreea Antonescu, de câţiva prieteni.

„Un tânăr domn și-a exprimat sentimentele și emoțiile revederii cu Andreea Bălan, dăruindu-i un superb buchet de trandafiri roşii”, au mai transmis „Viperele Vesele”.

Toate echipele care participă la „America Express”

La reality-show-ul „America Express” participă nouă perechi de vedete, care trebuie să parcurgă o rută de peste 7.000 de kilometri, ce trece prin Mexic, Guatemala și Columbia. Celebritățile sunt nevoite, cu doar un euro pe zi, să își găsească mâncare, transport și cazare.

În afară de echipele menționate deja, care ar fi finaliste, la „America Express” mai participă: Puya și soția lui, Melinda; stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla; Jean Gavril și fratele lui Dinu; cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh; gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar; Bie Adam, unul dintre cei mai cunoscuți creatori de conținut din mediul on-line și mama ei, Mihaela.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...