Când începe America Express – Drumul Aurului. A fost anunțată data exactă, noul sezon promite să fie extrem de incitant

Badea Violeta 08.12.2022, 11:30

Asia Express sezonul 5 s-a redenumit America Express, însă formatul emisiunii s-a păstrat, deoarece s-a bucurat de un adevărat succes. Drept urmare, competiția va începe în curând, iar fanii sunt în extaz. De curând, a fost anunţată data exactă a începerii show-ului de la Antena 1.

Când începe America Express, la Antena 1. Data anunțată oficial

Vești bune pentru fanii Asia Express! Peste aproximativ o lună vor avea pe micul ecran un nou sezon din îndrăgitul show de la Antena 1. Anunțul începerii America Express – Drumul Aurului a fost făcut în mod oficial de producători.

Data a fost comunicată oficial de către Antena 1, iar admiratorii emisiunii trebuie să se aștepte la un show plin de adrenalină și suspans. Prin intermediul unui comunicat de presă, postul tv anunță că marea premieră a celui mai dur reality-show va avea loc duminicăă, pe data de 15 ianuarie, de la 20:00, urmând ca show-ul să fie difuzat și în zilele de luni, marți și miercuri de la ora 20:30.

„America Express – Drumul Aurului, cel mai așteptat reality show al momentului, începe din 15 ianuarie, la Antena 1. La fel ca până acum, emisiunea va fi difuzată de duminică până miercuri, duminica de la ora 20.00, iar de luni până miercuri de la ora 20.30.”, se arată în comunicat.

Citește și Irina Fodor a avut nevoie de bodyguarzi la America Express. De ce a fost bandajată din cap până în picioare!

America Express_Andreea Antonescu și Andreea Bălan_2
America Express_Andreea Antonescu și Andreea Bălan_2

Cine sunt concurenții de la America Express

Începând din sezonul al cincilea, producătorii au decis să schimbe continentul, așa că s-au mutat în America. Nouă perechi de vedete au acceptat provocarea de a participa la acest reality-show. Este vorba despre:

  • Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru;
  • Puya și soția lui, Melinda;
  • Andreea Antonescu și Andreea Bălan;
  • Cătălin Bordea și Nelu Cortea;
  • stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla;
  • Jean Gavril și fratele lui Dinu;
  • cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh;
  • gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar;
  • Bie Adam, unul dintre cei mai cunoscuți creatori de conținut din mediul on-line, și mama ei, Mihaela.

Toate aceste vedete „au luptat cu taurii, au trecut prin procesiuni șamanice, au organizat propriul festival, au cărat noroi cu corpul, au cântat cu mariachi, au gustat mâncăruri tradiționale mai puțin apetisante, au participat la lucha libre sau au „savurat” picanteriile mexicane.

Acestea sunt doar câteva din experiențele unui sezon plin de aventură, adrenalină, tensiune, dar și situații pline de umor și locuri absolut
senzaționale.”, se mai arată în comunicat.

Citește și Cum s-au certat Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru la America Express. „Eu mă întorc cu spatele și plec”!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...