Irina Fodor a avut nevoie de bodyguarzi la America Express. De ce a fost bandajată din cap până în picioare

Beatrice Dumitru 17.11.2022, 17:36
Irina Fodor a avut nevoie de bodyguarzi la America Express. De ce a fost bandajată din cap până în picioare

Irina Fodor i-a luat locul Ginei Pistol la Antena 1 la cârma emisiunilor „Chefi la cuțite” și „America Express”, după ce iubita lui Smiley a rămas însărcinată. Timp de două luni, Irina Fodor a fost plecată de  pentru a filma noul sezon al emisiunii care îi supune pe concurenți la tot felul de provocări și a mărturist că a avut parte de tot felul de aventuri și că a avut nevoie de pază la orice pas.

Ce a pățit Irina Fodor în Mexic

Deși pare că are o misiune ușoară la „America Express”, doar să-i întâmpine pe concurenți, Irina Fodor are și ea parte de aventuri în fiecare zi și filmează de dimineața până seara. Ea a povestit pentru EGO.ro că a făcut o alergie puternică la soare chiar în prima săptămână în care a ajuns în Mexic și a fost bandajată pe mâini de sus până jos.

Irina Fodor a avut parte și de alte aventuri la „America Express”. Filmările pentru noul sezon al show-ului au avut loc în cea mai mare parte în zone extrem de periculoase, în care turiștii nu se prea încumetă să ajungă, iar autoritățile recomandă evitarea acelor locuri.

Irina Fodor a avut nevoie de bodyguarzi la America Express. De ce a fost bandajată din cap până în picioare
Irina Fodor a prezentat „America Express”.

„Sunt multe zone periculoase, mai multe decât cele sigure. În cele sigure merg de obicei turiștii, noi nu le alegem pe acelea. Noi parcă le-am ocolit pe acelea, dar am descoperit foarte multe locuri frumoase, spectaculoase de-a dreptul, locuri pe care nu le-ai vedea niciodată ca turist pentru că nu ai acces la ele. Dar trebuia să fie și reversul medaliei: câștigi ceva, pierzi ceva, cum ar veni, așa că zonele astea spectaculoase erau și cu riscuri. Slavă Domnului că nu s-a întâmplat ceva grav”, a spus Irina Fodor pentru EGO.ro, adăugând că nu de puține ori s-a întâmplat să evite la milimetru un incident periculos.

„Am avut bodyguarzi cu pistoale”

Pentru că se știa despre aceste probleme, producătorii show-ului au decis ca în acest sezon să suplimenteze măsurile de securitate pentru ca nimeni să nu pățească nimic, iar Irina Fodor a spus că ea a avut bodyguarzi cu pistoale la orice pas.

Cumva Doamne-Doamne ne-a ținut în siguranță, doar că aveam tot timpul inima strânsă pentru că plecam astăzi dintr-un loc și mâine apărea în presă că acolo s-a întâmplat nu știu ce, că s-au luptat cartelurile între ele, că s-au împușcat. (…) Anul acesta, spre deosebire de ceilalți ani, am avut security înarmat. Dacă în anii trecuți nu a fost nevoie de așa ceva, anul acesta fiecare avea, cel puțin o parte din producție, cei care umblam mai mult singuri, cum sunt eu, cum e Oase și Damian, am avut parte de această protecție. Noi plecăm tot timpul din punctul A în punctul B și atunci pe traseu suntem de multe ori singuri, până vin toate echipele din spate, până vin restul de producție, suntem cam de capul nostru. Așa că noi am avut bodyguarzi cu pistoale anul acesta ca mijloc suplimentar de precauție”, a povestit Irina Fodor.

Pentru că i-a predat ștafeta Ginei Pistol la Antena 1, Irina Fodor a luat o pauză de la filmări, așa că se bucură de timp prețios alături de familie, dar a dezvăluit că pregătește un proiect special pentru perioada sărbătorilor de iarnă, unde se va afla într-o ipostază în care nu am mai fost până acum.

Urmăriți Impact.ro și pe
Beatrice Dumitru
Este redactor pe zona de Actualitate Impact.ro. Beatrice a absolvit Facultatea de Jurnalism și cursurile de prezentatori, redactori, reporteri și operatori tv în cadrul Academiei de Radio și...