Surpriza pe care Andreea Marin i-a făcut-o lui Teo Trandafir. I-a oferit un cadou special în fața tuturor

Badea Violeta 29.09.2021, 07:43
Surpriza pe care Andreea Marin i-a făcut-o lui Teo Trandafir. I-a oferit un cadou special în fața tuturor

Teo Trandafir a avut-o ca invitată în emisiune sa pe Andreea Marin. Fosta zână a surprizelor nu a venit cu mâna goală, ci cu un cadou extrem de drăguţ pentru gazda show-ului de la Kanal D. Iată ce i-a oferit îndrăgitei prezentatoare TV.

Teo Trandafir, surprinsă cu un cadou special

Andreea Marin a fost invitată ieri, 28 septembrie, în platoul emisiunii „Teo Show”, de la Kanal D. Zâna surprizelor a ținut să-i ofere un cadou deosebit lui Teo Trandafir. Vedeta i-a dăruit un talisman foarte special.

„Și acum, Teo, Surprize-Surprize pentru tine”, a zis Andreea Marin care i-a oferit un talisman foarte special, ce folosește o tehnică inovatoare și cu ajutorul căreia Teo Trandafir a putut să vadă imagini cu ea și cu fiica ei, ca parte din supriza Andreei Marin pentru ea.

Reacția prezentatoarei de la Kanal a fost una pe măsură. Teo s-a arătat foarte încântată de surpriza pe care i-a făcut-o Andreea Marin și a precizat că foarte rar i s-a întâmplat să primească un cadou atât de special.

„Mulțumesc, foarte rar mi s-a întâmplat să primesc un cadou drăguț”, a precizat simpatica prezentatoare de la Kanal D.

Andreea Marin a fost infectata cu Covid-19
Andreea Marin a fost infectata cu Covid-19

Andreea Marin, infectată cu Covid-19

Andreea Marin a dezvăluit în timpul emisiunii TV că ea și iubitul ei, Adrian Brâncoveanu, au fost infectați cu Covid-19. Vedeta a povestit cum s-a simțit și cum a trecut peste perioada de izolare.

„Trebuie să facem tot ce depinde de noi, nu putem forța lucrurile, trebuie să facem o mică sărbătoare în fiecare zi, depinde de noi să avem viața puțin mai luminoasa. Mi-a fost trei zile ca la gripa, cu febră, dureri de mușchi, eu sunt vaccinată și asta m-a ajutat, că noi am luat virusul în grup, eu cu ceilalți colegi.

Deși sunt cea mai vârstnică dintre colegi, am trecut mai ușor prin boală. Nici partenerul meu nu a scăpat de virus. A  avut și fiica mea, dar nu acum, mai demult”, a mărturisit Andreea Marin.

Cât timp s-a aflat în izolare, frumoasa brunetă a publicat pe o rețea de socializare mai multe fotografii cu oameni dragi ei care nu mai sunt în viață. Vedeta a mărturisit că îi face bine uneori să privească acele imagini.

„Sigur ca nu putem trăi zen tot timpul, dar putem sa ne antrenam mintea și să mai punem frână când simțim că depășim limita. Eu am o ladă cu fotografii, cu scrisori de la părinți, de la bunici, care nu mai sunt, lucruri dragi mie.

Tatăl meu seamana cu tine, Teo: mereu cu zâmbetul pe buze, seamănă felul tău de a fi cu el, acum că el nu mai este, scrisorile lui către mine pline de umor, imaginile alb-negru au un parfum aparte. ”, a spus Andreea Marin.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...