Ce meserie trebuia să aibă Andreea Marin. Sigur nu ţi-ai fi închipuit-o aşa pe Zâna Surprizelor

Iancu Andreea 25.09.2021, 15:31
Ce meserie trebuia să aibă Andreea Marin. Sigur nu ţi-ai fi închipuit-o aşa pe Zâna Surprizelor

Andreea Marin este o femeie puternică, care s-a remarcat în showbiz datorită carierei sale din televiziune, unde s-a bucurat de succes datorită celebrei emisiuni “Surprize, surprize”. Prezentatoarea a evoluat mult de la debutul său în lumina reflectoarelor, în ciuda faptului că întreaga sa copilărie și adolescență s-a pregătit pentru un cu totul alt domeniu. Puțini cunosc ce meserie trebuia să aibă Andreea Marin, care astăzi poate fi considerată nu doar o femeie de succes, ci și un bun comunicator, care a reușit să ajungă de fiecare dată la inimile oamenilor.

Andreea Marin a dezvăluit ce meserie trebuia să aibă, de fapt

Prezentatoarea, astăzi ajunsă la frumoasa vârstă de 46 de ani, reușea să aducă povești de viață impresionante în casele românilor, în urmă cu aproape două decenii. Deși Andreea Marin pare să fie un om de televiziune carismatic și extrem de bine pregătit parcă dintotdeauna, în realitate vedeta trebuia să aibă o cu totul altă meserie, de fapt. Recent, fosta Zână a Surprizelor a recunoscut care a fost domeniul în care și-a canalizat energia pentru studiu, inclusiv în perioada facultății.

Puțini s-ar fi așteptat ca Andreea Marin să fie în realitate o persoană a cifrelor, mult mai tehnică decât se poate observa privind la evoluția sa de pe micul ecran. Acest lucru s-a întâmplat datorită faptului că prezentatoarea a absolvit un liceu cu profil real, pentru ca apoi să studieze la o facultate de Informatică. Într-un interviu recent, acordat televiziunii Canal 33, Andreea Marin a recunoscut că toate informațiile tehnice acumulate de-a lungul timpului au ajutat-o chiar dacă domeniul în care activează este mai degrabă unul al literelor.

Ar fi fost o treabă foarte bună, să ştii. Informatică este un domeniu foarte bun. De ce nu? Nu a fost să fie aşa, dar aş fi putut. Mi-a folosit foarte mult ceea ce am învățat și structura mea  tehnică. Nu am rămas doar la stadiul de a apărea pe ecran, de a fi o față drăguță ce vorbește telespectatorilor. Sunt producător, sunt un om care organizează, campanii, care lucrează cu cifrele foarte mult și ca om de business. Da, deci mi-au folosit și una și alta. Nimic din ceea ce învăţăm în viaţă nu rămâne nefolosit. La un moment dat vine acel timp pentru acea informație care părea că a trecut pe lângă tine, a explicat Andreea Marin, în cadrul unei emisiuni difuzate de Canal 33.

Ce meseria trebuia să aibă Andreea Marin, de fapt
Prezentatoarea a studiat un domeniu complet diferit de cel în care activează

În ce și-a investit prezentatoarea banii

Cariera Andreei Marin este una admirabilă, care a evoluat treptat, de la postura de simplu reporter, până la cea de producător și apoi om de business. Prezentatoarea a reușit astfel ca prin chibzuință să economisească și să își dezvolte propria sa afacere, pe care a lansat-o chiar de curând. După ce ani de zile s-a implicat în proiecte umanitare, ajutându-i pe cei nevoiași, Andreea Marin a trecut la un proiect de anvergură, pe care îl plănuia de mult timp.

Astfel, dincolo de activitatea sa din televiziune și din alte proiecte, prezentatoarea a lansat propriul său business. Aceasta a dezvoltat o comunitate creativă, “Creative Hub Voice&Visibility”, despre care susține că este o afacere din zona de relații publice.

Media, PR, evenimente, cursuri, conferinte, natura si bucurie de a creste frumos impreuna.  Concept marca Andreea Marin, scrie pe contul de Instagram special creat pentru acest proiect.