Andreea Marin, infectată cu covid-19. “Nu sunt genul care să dea sfoară în țară“

Ioana Bucur 24.09.2021, 19:13
Andreea Marin, infectată cu covid-19. “Nu sunt genul care să dea sfoară în țară“

Întoarcerea în România a venit cu o veste total neașteptată pentru vedeta de televiziune. Andreea Marin, infectată cu covid-19. Prezentatoarea, care își făcuse vaccinul, a dezvăluit ce simptome a avut.

Andreea Marin, despre experiența Covid-19

Anul 2021 a fost unul plin de proiecte pentru vedeta de televiziune, unele chiar în afara țara țării. La finalul unei astfel de deplasări, Andreea Marin a aflat, în urma unui test PCR, că este infectată cu Covid-19.

Invitată la emisiunea lui Cristi Brancu, Andreea Marin a oferit mai multe detalii despre simptomele pe care le-a avut.

„Nu sunt genul care să dea sfoară în țară. Am trecut și eu prin experiența COVID, nu a fost o plăcere, mare parte din echipa cu care am lucrat, am călătorit în lume, s-a infectat. Nu e o experiență plăcută, însă eu, fiind vaccinată acum cinci luni, am avut una dintre cele mai ușoare forme pentru că am fost păzită de vaccin.

După ce am făcut analizele, acum câteva zile, am înțeles foarte clar cât de mare e diferența și cât de mult contează faptul că ajung mult mai puține persoane vaccinate în stadii grave ale bolii”, a dezvăluit Andreea Marin.

Andreea Marin, infectată cu covid-19
Andreea Marin

Andreea Marin: „Am văzut efectele asupra mea”

Vaccinată cu schema completă, Andreea  se consideră o norocoasă, dezvoltând o formă ușoară a bolii. Prezentatoarea a povestit că a stat câteva zile la pat, cu simptome asemănătoare unei gripe puternice: dureri musculare, durere în gât și febră.

„Câteva zile am stat la pat, am avut simptomele unei gripe puternice, dureri de mușchi dureri de gât, temperatura. Am urmat tratamentul, am făcut tot ce a spus medicul să fac, i-am păzit pe cei din jur izolandu-mă. Asta e perioada pe care o trecem, dar este responsabilitatea noastră să avem grijă și de noi, dar și de cei din jur”, a precizat vedeta.

Andreea Marin a reamintit cât de importantă este purtarea măștii de protecție în această perioadă:

„Recomand masca, să evităm spațiile aglomerate. Eu am făcut vaccinul și am văzut efectele asupra mea. Nu fac acum promovare pentru vaccin, dar la mine a funcționat”, a spus Andreea Marin în direct la Exclusiv VIP.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...