Andreea Marin, decolteu îndrăzneţ. Vedeta radiază în ultima perioadă

Badea Violeta 27.09.2021, 09:20

În plină toamnă, Andreea Marin este pusă pe fapte mari. Diva a anunțat pe o rețea de socializare că va lansa un nou proiect, dar nu a spus exact despre ce este vorba. Până la noi detalii, fosta zână a surprizelor își încântă fanii cu cele mai senzuale fotografii. Vedeta a apărut cu un decolteu provocator pe internet.

Andreea Marin, fotografii incendiare pe o rețea de socializare

Andreea Marin, în vârstă de 46 de ani, face furori pe rețelele de socializare. Cu un zâmbet larg și un decolteu îndrăzneț, fosta zână a surprizelor i-a anunțat pe admiratorii săi din mediul online că se pregătește de lansarea unui nou proiect.

Momentan, vedeta nu a oferit mai multe informații, dar din postare pare că este vorba de o colaborare cu o casă de bijuterii. În noua fotografie postată pe Instagram, ea apare purtând o rochie cu buline, cu un decolteu adânc, care îi scoate în evidență bustul.

Când vine vorba de aparițiile în public sau pe rețelele de socializare, Andreea Marin pune accent tot timpul pe eleganță îmbinată cu note de senzualitate. Astfel, cele mai recente fotografii ale zânei au primit mii de aprecieri și comentarii.

„Oriunde te duc pașii, să-ți simți inima bătând cu emoție și dragoste de viață! Weekend minunat!”, a scris vedeta în dreptul imaginii.

Andreea Marin face furori pe retelele de socializare 2
Andreea Marin face furori pe retelele de socializare

Andreea Marin pregătește un nou proiect

Andreea Marin a anunțat în mediul online că pregătește un nou proiect. Pentru a-i face o promovare pe măsură, zâna surprizelor a mers în Italia și s-a fotografiat pe străzile superbe ale acestei țări. Frumoasa brunetă a publicat pe Instagram imagini din Vicenza şi Veneţia.

„Zori de zi în Vicenza, Italia, locul unde artizani ce moștenesc meșteșugul din tată în fiu fac să prindă viață o inovație născută în România, care dă unicitate unor bijuterii cu adevarat speciale.

Arta și tehnologia avansată se întâlnesc în fiecare piesă din colecția ce va fi lansată la noi acasă la final de septembrie, la @creativehubvoiceandvisibility. Acum, însă, filmările sunt gata să înceapă, camera mea e locul pregătirilor pentru realizarea unei campanii de neuitat.

Astăzi urmează să-i cunoaștem și pe designer și pe artizanii datorită cărora ideea născută în România prinde viață, iar specialiștii în IT de la noi de acasă se ocupă de ultimele detalii ale tehnologiei ce transformă fiecare piesă dintr-o simplă bijuterie, într-un dar unic, cu suflet, memorabil.

Veți afla în curând cum e posibil să schimb rolul decorativ al unui obiect în… mult mai mult decât atât! Devine prețios nu doar prin materialele folosite, ci mai ales pentru că este… însuflețit! Pe curând!”, a mai notat diva pe Instagram.

Colaj Foto : Carmen Iozan

Urmăriți Impact.ro și pe