Suferința care i-a marcat viața lui Dorian Popa. Puțini știu ce durere păstrează în sufletul artistul de ani buni

Iancu Andreea 22.09.2020, 12:54
Suferința care i-a marcat viața lui Dorian Popa. Puțini știu ce durere păstrează în sufletul artistul de ani buni

Este cântăreț și actor, iar o dată cu ascensiunea sa pe YouTube este un influencer în toată regula. Orice nouă lansare pe canalul său ajunge în topuri, mulți tineri fiind inspirați de ambiția lui Dorian. Cu toate acestea, Popa ascunde o suferință despre care nu a prea vorbit. Acesta păstrează în suflet încă din copilărie această durere.

Dorian Popa, despre suferința care i-a marcat adolescența

Chiar dacă afișează mereu un zâmbet cuceritor și este o fire exuberantă, Dorian Popa ascunde o suferință. Și poate că această durere pe care o poartă încă de când avea 14 ani este asemănătoare cu cea simțită de copiii cu părinți despărțiți. Prezent în cadrul emisiunii Sinteza Zilei de la Antena 3, Dorian a vorbit despre perioada în care el și fratele său au rămas doar alături de mamă.

„Este o poveste atipică. Nu aș vrea să fac o dramă din asta, nu aș vrea să o fac pe mama să lăcrimeze în fața televizorului. Ea este o super eroină, a reușit să crească doi bărbați, așa cum ai spus mai devreme. Fratele meu este medic în Germania, medic cardiolog la un spital de renume.

A reușit să crească doi bărbați în ciuda contextului destul de greu familial. Tatăl meu, în jurul vârstei de 14 ani pe care îi aveam eu și vreo 16 ani fratele meu s-a separat oarecum de noi. Nu ar fi fost asta o problemă, sunt multe familii care nu funcționează în unitate.”, a povestit Dorian la Antena 3.

Deși erau doar niște adolescenți, Dorian și fratele său au înțeles despre ce este vorba și au rămas alături de mama lor. De altfel, cântărețul mărturisește că o apreciază enorm pentru modul în care i-a crescut și pentru faptul că a ținut mult la educație.

„Noi am fost crescuți  și educați de așa natură ca să putem înțelege chiar și o separare. Problema a fost atunci când separarea a început să devină, evident numai din partea lui, ori albă ori neagră, din moment ce mama spunea că se poate și gri.

În momentul în care ne-am dat seama că se dorește separarea, nu ne-a mai plăcut nici mie, nici fratelui meu și așa a făcut Dumnezeu să rămânem alături de mama care a devenit și mamă și tată și a făcut față cu brio, pentru că este mai dură, mai spartană. A ținut foarte mult la educația noastră, lucru pentru care o respect astăzi nespus de mult.”, a mărturisit Dorian la Antena 3.

Dorian și mama sa, Luminița, au o relație extraordinară
Dorian și mama sa, Luminița, au o relație extraordinară

Ce studii are Dorian Popa

De altfel, Dorian se poate mândri cu studiile sale. Cântărețul este absolvent al Academiei de Studii Economice din București, după ce liceul l-a terminat la un profil matematică-informatică.

„Am terminat ASE-ul, am început masterul, dar nu l-am mai terminat pentru că am început serialul Ruxandrei Ion. Nu am mai avut-o pe mama în spate care să mă țină din ”hâțuri” și nu am reușit să termin masterul. Am terminat Academia de Studii Economice, facultatea de Contabilitate și Informatică de Gestiune pentru că, terminând profilul de matematică-informatică la liceu, știam clar că sunt îndrăgostit de tot ceea ce înseamnă cifre”, i-a povestit Dorian Popa lui Mihai Gâdea.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...