Cum arată acum iubita lui Dorian Popa. Surpriza pe care i-a făcut-o de ziua lui

Iancu Andreea 11.08.2020, 15:43
Cum arată acum iubita lui Dorian Popa. Surpriza pe care i-a făcut-o de ziua lui

Claudia Iosif, aka Babs, este iubita lui Dorian Popa de o lungă perioadă de timp. Tânăra, deși este mai mare cu cinci ani decât artistul, formează o pereche frumoasă alături de el. Deși până acum și-a obișnuit admiratorii cu un look relaxat, adoptând mereu ținute lejere și coafuri asemenea, Babs a ieșit din tipare pentru a-l surprinde pe Dorian, de ziua lui.

Babs, transformată de dragul iubitului său

Dorian Popa și-a aniversat recent ziua de naștere, ocazie cu care Claudia (Babs) a decis să îl surprindă. Astfel, frumoasa brunetă a ales să facă o schimbare importantă de look și să renunțe le șuvițele lungi cu care ne-a obișnuit. Babs a adoptat un look proaspăt, cu ajutorul unei tunsori bob scurte, ce îi pune în valoare frumusețea.

Fiind zi de sărbătoare, iubita lui Dorian a îmbrăcat o rochie cu care și-a surprins fanii și cu siguranță partenerul. Extrem de sexy, în alb, lăsând la vedere decolteul plin și picioarele lungi, Babs i-a urat “La mulți ani!” lui Dorian.

Reacțiile urmăritorilor nu au întârziat să apară. Astfel, mulți au remarcat senzualitatea și noua schimbare de look a vedetei.

“Ești cumva gps că m-am pierdut în ochii tăi ?”, “Splendid”, “Îți stă foarte bine așa”, au fost doar câteva dintre comentariile fanilor de pe Instagram.

Cum a apărut iubita lui Dorian, de ziua artistului foto - Instagram
Cum a apărut iubita lui Dorian, de ziua artistului
foto – Instagram

Cine este Claudia Iosif (Babs)

Mulți l-au auzit pe Dorian vorbind despre iubita sa, Babs, însă puțini știu cine este tânăra. Partenera “Hâțului” este creator de haine, multe dintre ele fiind chiar realizate pentru Dorian. Totuși, o mulțime de piese vestimentare sunt etalate de către Babs pe contul său de Instagram.

Iubita lui Dorian se apropie de vârsta de 40 de ani, motiv pentru care a decis să vorbească cu iubitul său și despre subiectul unui copil. Cei doi sunt împreună de un an de zile, iar acum se gândesc să-și ducă relația la un alt nivel. Claudia spune că a vorbit cu Dorian de copii și că ia în calcul să înfieze unul după ce va naște unul pe cale naturală, conform playtech.ro.