Îl mai recunoști? Cum arăta Dorian Popa la debutul în televiziune. Imagine de colecție

Rădulescu Valentin 11.09.2020, 10:13

Dorian Popa este acum unul dintre cei mai urmăriți oameni din România pe rețelele de socializare. Acesta are mereu o fire pozitivă și își îndrăgește fanii, dezvăluind mereu câte o noutate din viața lui. Alături de patrupedul Cheluțu, Dorian Popa a strâns milioane de vizualizări pe Youtube într-un timp foarte scurt. Puțini își amintesc însă, cum arăta Dorian Popa înainte ca acesta să devină celebru.

Dorian Popa, la debutul în televiziune

Dorian Popa și-a făcut debutul în televiziune în celebrul serial ”Pariu cu viața”, atunci când l-a interpretat pe Andrei, unul dintre cele mai apreciate personaje și iubitul Alinei Eremia. Fiind difuzat pe Pro TV, tânărul a obținut faimă foarte rapid, la fel ca și ceilalți 18 tineri din producție.

La aceea vreme Dorian Popa avea doar 23 de ani și era un necunoscut. Deoarece serialul a fost un total succes, actorii pasionați de muzică și dans au pus bazele proiectului ”La La Band”, care avea să umple stadioane, asemănător cu cel format de Selly, 5Gang,

Totodată, apariția lui Dorian Popa în ”Pariu cu viața” nu a fost prima s-a experiență în domeniul artistic. Acesta a urmat și o clasă de Arte în școala primară, fiind mereu convins că va ajunge pe scenă sau pe platoul de filmare. Așadar, după ani de muncă și bunăvoință, Dorian Popa a ajuns acum să fie văzut pe scenă și pe micile ecrane, iar telespectatorii îl recunosc imediat. Acesta a putut fi văzut în serialul ”Sacrificiul” și în filmul ”5Gang”.

Îl mai recunoști? Cum arăta Dorian Popa la debutul în televiziune. Imagine de colecție
Îl mai recunoști? Cum arăta Dorian Popa la debutul în televiziune. Imagine de colecție

Dorian Popa, o viață împlinită

După aproape 10 ani de la apariția sa în serialul ”Pariu cu viața”, Dorian Popa a reușit să își îndeplinească acum toate dorințele. Are o vilă scumpă în sudul Capitalei și o iubită excepțională. În acest moment este unul dintre cele mai urmărite persoane din România pe Youtube și are milioane de fani în mediul online. De asemenea, este și absolventul Academiei de Studii Economice din București cu master în Relații Publice și Marketing.

„Sunt o fire foarte spontană și dezinvoltă, omul momentului și încerc mereu să transform orice întâmplare în ceva constructiv. Nu mă doboară niciun obstacol, sunt mereu cu zâmbetul pe buze și dacă prin vreo minune am o stare mai proastă îmi revin imediat fredonând o melodie”, povestea Dorian Popa pe vremea când juca în serialul de pe Pro TV.

Urmăriți Impact.ro și pe