Ce afacere de succes are Dorian Popa. S-a lăudat cu ea pe internet

Iancu Andreea / 18.05.2020, 14:12

Îl cunoaște o țară întreagă pentru stilul inconfundabil. Dar, mai ales pentru vorba sa ajunsă celebră “Hâț, Johnule!” Dorian Popa este un tip plin de viață, căruia mereu îi ies lucrurile pe care și le propune. Și, de data aceasta, și-a pus în gând să își deschidă o afacere. Vedeta deja se bucură de primele câștiguri.

Pandemia, în favoarea planurilor lui Dorian

În timp ce majoritatea vedetelor a suferit pierderi financiare, Dorian este pe culmea succesului. Acesta povestește că această perioadă de două luni a fost perfectă. Dorian a reușit să își finalizeze construcția celebrei sale vile din Domnești. Costurile au ajuns la mai bine de 300 de mii de euro, dar artistul nu regretă.

Dorian Popa așteaptă de doi ani terminarea lucrărilor. Astfel, a reușit să investească în casa visurilor toți banii munciți la concerte sau în cadrul proiectelor TV. Și cum nimic nu iese fără sacrificii, Dorian a ajuns să le cunoască. El a participat la reality-show-uri cu probe dificile precum “Asia Express” sau “Ultimul trib”.

Dorian Popa, pe marginea piscinei din curtea sa Sursă foto - protv.ro
Dorian Popa, pe marginea piscinei din curtea sa
Sursă foto – protv.ro

Izolarea, pentru mine, oricât de ciudat ar părea, a fost un mic ajutor de la Doamne Doamne. În sensul că am avut timp să fac mutarea mult așteptată în casa cea nouă, timp să stau pe capul echipei de construcții exact la detaliile finale (cele mai importante) și evident, nu în cele din urmă, timp să mă și bucur de acest nou capitol din viața mea!

900 de comenzi în 72 de ore

Proaspăt intrat în lumea afacerilor și Dorian deja a dat lovitura. Vedeta se bucură că lucrurile merg după cum și-a propus, iar magazinul său online are succes.

Site-ul meu de merch’uri (produse personalizate) este în plină dezvoltare. Iubesc lumea afacerilor, drept pentru care propriul magazin online îmi hrănește la fix această sete! Ideea inovatoare pe care eu încerc să o aduc acolo este un prim site de merch românesc, unde să găsești aproape orice îți dorești! Am lansat o colecție supranumită >, care a mers excelent. Circa 900 de comenzi în 72 de ore! Cu Dumnezeu și multă muncă înainte!

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI