Sorana Cîrstea, reacție total neașteptată după ce Simona Halep a fost prinsă dopată. Ce mesaj i-a transmis rivalei sale

Ana Anitoiu 22.10.2022, 11:07
Sorana Cîrstea, reacție total neașteptată după ce Simona Halep a fost prinsă dopată. Ce mesaj i-a transmis rivalei sale

Sorana Cîrstea a avut o reacție total neașteptată după ce Simona Halep a fost prinsă dopată. Jucătoarea de tenis i-a transmis un mesaj surprinzător rivalei sale, despre care anterior a spus că nu îi este prietenă.

Cum a reacționat Sorana Cîrstea la acuzația de dopaj adusă Simonei Halep

Sorana Cîrstea, în vârstă de 32 de ani, a avut o reacție surprinzătoare la câteva ore după ce Agenția Internațională de Integritate a Tenisului (ITIA) a suspendat-o provizoriu pe Simona Halep, în vârstă de 31 de ani, care a fost testată pozitiv la Roxadustat.

„Deși nu suntem cele mai bune prietene, o cunosc bine pe Simona de mulți ani și cred cu tărie că nu ar lua niciodată cu bună știință o substanță dopantă.

Tenisul înseamnă fair-play, iar rivalitățile cad în planul secund. E o jucătoare grozavă care a câștigat totul pe merit. Sper că se va lupta să facă lumină atât pentru ea, cât și pentru sportul nostru iubit.

WADA (Agenția Mondială Anti-Doping, n.r.) este o instituție foarte profesionistă care o va ajuta să iasă din asta”, a fost mesajul pe care Sorana Cîrstea l-a publicat pe Instastory.

Simona Halep nu este prima. Ce alti sportivi celebri din Romania au mai fost prinsi dopati
Simona Halep

Motivul pentru care Sorana Cîrstea și Simona Halep nu sunt prietene

Sorana Cîrstea și Simona Halep se cunosc din copilărie, de la vârsta de opt ani. Cele două au jucat împreună la dublu, în cadrul Jocurilor Olimpice de la Londra 2012. Însă, între ele nu s-a putut lega o relație de prietenie.

„Nu am fost niciodată prietene apropiate. Suntem pur și simplu colege de breaslă, ca-n orice job: cu unii colegi ai o legătură mai profundă, cu alții nu.

Nici când eram copii nu eram foarte apropiate, pentru că suntem două persoane extrem de diferite. Nu există două persoane mai diferite decât noi două”, spunea la un moment dat Sorana Cîrstea despre Simona Halep.

Simona Halep a transmis că se simte trădată în urma acuzației de dopaj și că situația cu care se confruntă este nedreaptă. Fostul lider WTA a precizat că nu a luat niciodată cu bună ştiinţă vreo substanţă interzisă.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...