Simona Halep, depistată pozitiv la testul antidoping. Reacția sportivei: „Începe cel mai greu meci din viața mea: o luptă pentru adevăr”

Stan Filon 21.10.2022, 17:08
Simona Halep, depistată pozitiv la testul antidoping. Reacția sportivei: „Începe cel mai greu meci din viața mea: o luptă pentru adevăr”

Simona Halep a fost testată pozitiv pentru o substanță interzisă! Informația a fost dată publicității în urmă cu scurt timp chiar de către cunoscuta jucătoare de tenis. Sportiva a mărturisit că este una dintre cele mai grele încercări din viața sa! Mai mult, Simona Halep a fost suspendată provizoriu după ce a fost testată pozitiv pentru o substanță interzisă în timpul US Open din acest an.

Simona Halep, testată pozitiv pentru o substanță interzisă

O informație șocantă a apărut în urmă cu scurt timp, iar subiectul principal îl reprezintă cea mai iubită sportivă din România, Simona Halep. Autoritățile din sport au ajuns la concluzia că sportiva din România avea în sânge urme de Roxadustat, substanță interzisă.

Vestea-bombă a fost anunțată vineri de Agenția Internațională de Integritate a Tenisului, care supraveghează anti-doping și alte probleme de integritate pentru acest sport.

Simona Halep a fost depistata pozitiv la o substanta interzisa
Simona Halep a fost depistata pozitiv la o substanta interzisa

„A fost șocul vieții mele”

Sportiva din România a postat recent un mesaj pe rețelele sociale în care vine cu prima reacție. Sportiva spune că a fost testată pozitiv pentru Roxadustat și recunoaște că a avut parte de șocul vieții sale, după ce a primit rezultatele.

Sportiva a spus că va lupta cu toate puterile sale pentru a demonstra că nu a folosit substanța interzisă în mod conștient și speră ca adevărul să iasă la suprafață! Halep a spus că substanța interzisă a fost găsită în „cantitate extrem de mică” și a descris descoperirea drept „cel mai mare șoc din viața mea”.

„Astăzi începe cel mai greu meci din viața mea: o luptă pentru adevăr. Am fost anunțat că am fost testat pozitiv pentru o substanță numită Roxadustat în cantitate extrem de mică, ceea ce a fost cel mai mare șoc din viața mea”, a scris Halep pe rețelele de socializare.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...