Sofia Corona, copila care i-a fermecat pe jurații Românii au talent cu vocea ei. Moment fascinant: „M-a dus într-o poveste”

Badea Violeta 24.03.2023, 23:53

Sofia Corona are 11 ani și provine dintr-o familie cu o mamă româncă și un tată italian. Copila a venit pe scena Românii au talent și a impresionat o țară întreagă cu vocea sa. Jurații show-ului de la Pro TV au fost pur și simplu fermecați de glasul său, așa că au trimis-o în etapa următoare cu patru de „Da”.

Concurenta de 11 ani de la Românii au talent care i-a lăsat cu gura căscată pe jurați

Sofia Corona, în vârstă de doar 11 ani, are o poveste de-a dreptul impresionantă. Fetița s-a născut în Italia, însă prin vene îi curge și sânge de româncă. De altfel, aceasta a precizat că iubește foarte mult țara noastră, mai ales că aici trăiesc și bunicii săi din partea mamei.

Copila și-a descoperit pasiunea pentru muzică încă de la vârsta de trei ani. Mai târziu, fetița a fost înscrisă de către părinții săi la cor și a ajuns să participe la diferite concursuri din Italia. În plus, Sofia Corona a cântat chiar și în fața Papei Francisc.

„Mama și-a dorit întotdeauna ca eu să vorbesc limba română. Am venit la Românii au talent pentru că aici este țara mamei mele, pentru că iubesc foarte mult România, pentru că bunicii mei au dorit și ei să vin aici.“, a spus fetița.

Citește și Cine este Bianca Avram, golden buzz la Românii au talent 17 martie 2023. Mihai Bobonete a trimis-o direct în semifinală!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Romanii Au Talent (@romaniiautalent)

„Vocea ta are o candoare ieșită din comun”

Acum, Sofia Corona și-a încercat norocul și la Românii au talent și nu a dezamăgit deloc. Copila a interpretat impecabil o piesă foarte grea. Este vorba despre „The Prayer“, melodie cântată de Andrea Bocelli și Celine Dion.

La finalul momentului, juriul a fost impresionat, iar Mihai Bobonete a spus „vocea ta are o candoare ieșită din comun, m-a dus într-o poveste. Mi-a plăcut foarte mult numărul tău din seara asta.”

„Sofia are 11 ani. De fiecare dată mă mir când văd un copil cântând melodii atât de grele. Doamne, a fost foarte frumos momentul tău. Sunt bucuroasă că ai venit și că am auzit o voce atât de curtă. Ești abia la început de drum, dar sună atât de bine“, i-a spus Andra concurentei.

„E ceva la tine și cred că ține doar de talent: reușești să creezi atmosferă. Dincolo de muzică, felul în care tu transmiți muzica „îmbracă” sala. Nu toți cântăreții au talentul ăsta. E ceva deosebit“, a precizat Dragoș Bucur.

„Sofia, trebuie să te reîntorci în România, pentru că tocmai ai trecut în etapa următoare cu patru de Da.”, a adăugat și Andi Moisescu

Citește și Surprize uriașe la Românii au talent. Ce s-a întâmplat cu concurentul în vârstă de 90 de ani!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...