Surprize uriașe la Românii au talent. Ce s-a întâmplat cu concurentul în vârstă de 90 de ani

Badea Violeta 17.03.2023, 23:12

Apariție surprinzătoare pe scena emisiunii Românii au talent. Jurații au fost impresionați de un concurent de 90 ani. Vârsta nu l-a oprit pe Florin Zgăvârdici să facă senzație în fața publicului și a telespectatorilor. Moment incredibil în cea de-a opta ediție a acestui sezon al îndrăgitului show de la Pro TV!

Moment impresionant pe scena emisiunii Românii au talent

Cea de-a opta ediție a acestui sezon al show-ului Românii au talent a adus pe micul ecran momente memorabile pentru public, dar și pentru telespectatori. De asemenea, cei patru jurați nu au ezitat să își exprime admirația pentru un concurent în vârstă de 90 de ani.

Florin Zgăvârdici, pe numele său, a dat dovadă de un curaj uluitor și de o energie debordantă. De altfel, bărbatul, originar din Iași, a mărturisit în fața spectatorilor că scena este totul pentru el.

„Pe scenă mă mișc ușor, acolo e viața mea”, a declarat, vizibil emoționat, concurentul de la Românii au talent.

Totuși, acesta a mărturisit că familia sa nu a fost de acord cu participarea sa în concurs. Însă, Florin Zgăvârdici a demonstrat că este făcut pentru scenă și chiar a dezvăluit că se gândesște să-și încheie cariera la postul din Pache Protopopescu.

Citește și Cine este Marco Cristoferi, golden buzz la Românii au talent 2023. Andra i-a oferit accesul direct în semifinale!

Florin Zgavardici a facut senzatie la Romanii au talent
Florin Zgavardici a facut senzatie la Romanii au talent

Concurentul de 90 de ani a impresionat și a plecat acasă cu 4 de „Da”

Cu vocea și cu prezența sa, simpaticul concurent i-a cucerit pe jurați și a primit patru de „Da”. Numărul „mi-a amintit de copilărie, de muzica cu care eu am crescut, de bunici mei”, a spus Andra.

„O să vă spun că toți anii de divertisment se văd. Am simțit imediat toate atuurile astea, le aveți în continuare. Vă ajută și urechea, tot. Se vede că ați iubit scena și că scena vă iubește în continuare”, a precizat Andi Moisescu.

„M-ați făcut să plâng. Frumoasă emisiune”, a spus și Florin Zgăvârdici, cu ochii în lacrimi de emoţie.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Romanii Au Talent (@romaniiautalent)

Citește și Concurentă de viță nobilă, pe scena Românii au talent. Cine este prințesa Loraine de Hillerin, tânăra care i-a fermecat pe jurați. „E un aer deosebit, aristocrat”!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...