Cine este Bianca Avram, golden buzz la Românii au talent 17 martie 2023. Mihai Bobonete a trimis-o direct în semifinală

Badea Violeta 18.03.2023, 00:13

În ediția de vineri, de pe data de 17 martie, pe scena de la Românii au talent au urcat numeroși concurenți care au încercat și chiar au reușit să impresioneze atât publicul, cât și juriul. Numai unul, însă, a primit mult-râvnitul Golden Buzz. Iată despre cine este vorba. Numărul i-a cucerit până și pe cei mai pretențioși spectatori!

Cine este concurenta care a primit Golden Buzz la Românii au talent

O frumoasă adolescentă de 16 ani i-a impresionat pe cei patru jurați de la Românii au talent. Bianca Avram este din comuna Cumpăna, județul Constanța, iar numărul ei i-a lăsat mască și i-a ridicat de pe scaune pe spectatori.

Concurenta a dansat așa cum doar ea poate și l-a făcut pe Mihai Bobonete să îi acorde al nouălea Golden Buzz al show-ului de la Pro TV. Astfel, fanii emisiunii vor avea ocazia să o revadă pe Bianca Avram în semifinale.

„Numele meu este Bianca, am 16 ani, vin din Constanța și toată ziua mi-o petrec dansând. Totul a început de când eram mai micuță și dansam prin casă cu mișcări inventate de mine.

A fost greu la început, dar mi-am dat seama că îmi place foarte mult și începând de la mișcări simple, am ajuns la un nivel mai ridicat. Dimineața mea începe cu orele de balet de la liceu și după școală, merg la antrenamentele particulare.

Dansul pentru mine este un mod de a mă exprima. Îmi este mult mai ușor să mă fac înțeleasă prin mișcările corpului decât să mă exprim prin cuvinte.”, a spus micuța dansatoare pe scena show-ului de la Pro TV.

Citește și Cine este Marco Cristoferi, golden buzz la Românii au talent 2023. Andra i-a oferit accesul direct în semifinale!

Bianca
Bianca Avram

„Efectiv îmi vine să și plătesc bilet”

Publicul a aplaudat furtunos, iar Bianca a început să tremure de emoție, când a auzit reacția spectatorilor. Jurații au avut numai cuvinte de laudă la adresa fetei de 16 ani și a numărului său spectaculos. „Observ cu mare plăcere că vin la Românii au Talent din ce în ce mai mulți copii foarte talentați, în ceea ce înseamnă dans contemporan, balet și așa mai departe.

De fiecare dată, cu fiecare număr pe care îl văd, e mai bun decât celălalt și tot așa. Efectiv îmi vine să și plătesc bilet. A fost spectaculos ce ai făcut tu în seara asta. Felicitări”, a spus Mihai Bobonete.

„A fost deosebit, dar e deja banal să spun. Tu în momentul ăsta stăpânești trei discipline: gimnastică, dans și balet. Dacă tu deja le stăpânești pe astea trei și în plus ai stăpânirea, care este evident că dă pe dinafară, ești foarte aproape de un dansator complet.

Mi se pare senzațional să poți să transmiți emoții cu degetele și încheieturile picioarelor. A fost ce trebuia, unde trebuia, cât trebuia. Ai toate șansele să câștigi marele premiu la Românii au Talent.”, a spus Dragoș Bucur.

„E și foarte multă inteligență la mijloc. E sclipitoare chiar. Încep să cred că e ceva magic în sezonul ăsta pentru că eu atâtea fenomene și momente neașteptate nu am mai întâlnit în istoria emisiunii atât de multe și aproape unul după altul”, a adăugat și Andi Moisescu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Romanii Au Talent (@romaniiautalent)

Citește și Surprize uriașe la Românii au talent. Ce s-a întâmplat cu concurentul în vârstă de 90 de ani!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...