Smiley e plătit regește pentru aparițiile sale la TV! Sumele enorme pe care le încasează de la Pro Tv și din publicitate

Redacția IMPACT 22.02.2020, 13:36
Smiley e plătit regește pentru aparițiile sale la TV! Sumele enorme pe care le încasează de la Pro Tv și din publicitate

Smiley este unul din cei mai populari artiști din România, urmărit de mii de fani care îi apreciază și îi urmăresc parcursul profesional.

Fostul membru al trupei Simplu s-a remarcat de-a lungul timpului ca producător, dar și compozitor. Mai mult, cariera lui Smilye a fost propusată și de când a intrat în echipa Pro TV, unde devenit prezentator al show-ului de talente Româniia au Talent, dar și jurat al emisiuni Vocea României, proiecte de pe urma cărora obține onorarii impresonante. Dar Smiley câștigă bani frumoși și din reclame.

Cât încasează Smiley de la Pro TV

Smiley este, alături de Pavel Bartoș coprezentator al emisiunii Românii au Talent,  încă de la prima difuzare, din februarie 2011. Show-ul în regim de franciză marca Got Talent, dezvoltat de compania britanică Simco Limited care se bucură de un real succes în toate țările în care a fost adus, fiind urmărit de milioane de telespectatori. Pentru poziția sa gazdă a emisiunii, Smilye încasează aproximativ 100.000 de euro pentru fiecare sezon de la Românii au Talent, potrivit unor surse Impact.ro.

Mai mult, nu este singurul show TV din care Smiley câștigă o sumă impresionantă. Și de la Vocea României încasează 150.000 euro.

Câștigurile lui Smiley din reclame

Veniturile coprezentatorului emisiunii „Românii au Talent” se rotunjesc și prin prisma încasărilor venite din publicitate.

Potrivit unor Surse Impact.ro, cântărețul ar fi incasat pentru o reclamă la Huawei aproximativ 200.000 de euro în vreme ce pentru campania online realizată pentru chipsurile Lays a băgat în buzunar o sumă de circa 70.000 euro.
În ce privește partea de Youtube, Smiley face bani în fiecare zi, sumele fiind între 15 și 314 dolari pe zi. Mai mult decât atât, Smiley câștigă pe lună, din YouTube între $491 – $7.900 de dolari. Pe an, artistul face între $5.900 dolari și 94.200 de dolari.

Majorarea capitalului provine și din propria sa casă de discuri, HaHaHa Production care încheiat anul fiscal 2018 (ultimul an pentru care există date raportate la Ministerul Finanțelor) un profit net de 424.371 lei, adică aproximativ 90.000 de euro.

 

Sursa foto: Inquam Photos 

Urmăriți Impact.ro și pe