Exclusiv. Ce s-a ales de câștigătorii de la Românii au Talent. Blestemul abătut asupra lor! Cine a pierdut toți banii

Alexandru Râmnic 17.02.2020, 11:54
Exclusiv. Ce s-a ales de câștigătorii de la Românii au Talent. Blestemul abătut asupra lor! Cine a pierdut toți banii

La începutul lunii februarie a început cea de-a zecea ediție a emisiunii Românii au Talent, difuzată de Pro Tv în fiecare vineri, începând cu orele 20:30.  Încă din 2011, zeci de mii de persoane și-au încercat norocul pe scena show-ului, sperând să câștige premiul de 120.000 euro, dar mai ales celebritatea. Impact.ro vă prezintă ce s-a ales de cei nouă câștigători ai emisiunii de talente. Într-un mod bizar, până acum, fiecare a fost urmărit de ghinion, iar de unii dintre ei nu se mai știe absolut nimic.

Ce s-a ales de câștigătorii de la Românii au Talent.

Adrian Țuțu-2011

Câștigătorul primei ediții al concursul Românii au Talent a fost Adrian Țuțu un tânăr care a impresionat prin povestea lui de viață și mai puțin prin calitățile sale de cântăreț. De-a lungul celor nouă ani de la terminarea show-ului, tânărul a făcut eforturi pentru a se lansa în muzică, ba chiar a investit o mare parte din banii câștigați în propriul studio de muzică, însă fără succes. Rămas fără sursă de venit, Adrian s-a întors în orașul său natal și înregistrează melodii pe care le postează pe canalul său de youtube.

Cristian Gog-2012

Cel de-al doilea câștigător al concursului Românii au talent a fost în 2012 la fel de controversat, multe voci spunând că nu are niciun talent și că ceea ce face el sunt doar niște trucuri prin care păcălește publicul. Cristian Gog a fost convins că după câștigarea show-ului de la Pro TV va cunoaște faima pe plan național și internațional, dar acest lucru nu s-a întâmplat. În prezent, este invitat la diferite evenimente, însă nu la nivelul la care se aștepta el. Din banii câștigați, Cristian Gog și-a cumpărat un apartament, iar pe restul i-a cheltuit în lansarea carierei sale, care s-a dovedit a fi un rateu.

Bruno Iacobeț-2013

În 2013, Bruno Iacobeț a impresionat atât juriul, cât și telespectatorii printr-un număr de dresaj, dar și prin faptul că are o relație aparte cu câinii săi. După câștigarea concursului, bărbatul și-a deschis o școală de dresaj canin, în care a investit o mare parte din banii câștigați la Românii au Talent, însă afacerea nu a funcționat. În prezent, bărbatul participă la diverse concursuri de dresaj canin și s-a întors la serviciul la care renunțase pentru a se ocupa de școala de dresaj.

Brio Sonores-2014

În 2014, cei 8 tenori din Republica Moldova au cucerit o țară întreagă prin vocile lor, dar și prin spectacolul pe care îl făceau pe scenă. După ce au împărțit marele premiu de 120.000 euro, 4 dintre cei 8 artiști au părăsit trupa și s-au mutat în străinătate alături de familiile lor. Acum, din trupa Brio Sonores mai fac parte 4 artiști, care nu au reușit să se impună decât pe plan local.

Speedcubing-2015

Cei trei membri ai formației de speedcubing au impresionat, în 2015, prin rapiditatea cu care au aliniat culorile cuburilor și au reușit să câștige marele premiu. O parte din câștig l-au donat societății de sppedcubing, însă, mai apoi, nu s-a mai aflat nimic despre cei trei. Nu au mai participat la concursuri și nici la evenimente.

Laura Bretan a uimit o Românie întreagă în 2016
Laura Bretan a uimit o Românie întreagă în 2016

Laura Bretan-2016

După participarea și câștigarea concursului Românii au Talent, Laura Bretan a fost considerată una dintre cele mai bune voci ale lumii. În același an, ea a participat și la America s Got Talent, însă nu a reușit să impresioneze juriul. În 2019, copila, transformată, între timp, într-o frumoasă domnișoară, a participat la preselecțiile Eurovision, însă nici de data aceasta norocul nu i-a surâs. Tânăra nu a reușit să treacă de semifinale.

Lorelai Moșneguțu-2017

În 2017, Lorelai Moșneguțu provoca emoții puternice la preselecțiile pentru Românii au Talent. Nu numai prin vocea ei superbă, ci și prin povestea sa de viață. Tânăra s-a născut fără mâini și fără femur la ambele picioare și a fost abandonată de către părinți la naștere, fiind crescută de o asistentă maternală, care a și înfiat-o. Imediar după câștigarea concursului, Lorelai a fost invitată să cânte în cinci țări, însă, de atunci, și ea a intrat într-un con de umbră. În prezent, câștigătoarea din 2017 este elevă în clasa a X-a și nu există informații referitoare la felul în care a cheltuit banii câștigați la Românii au Talent.

Emil Rengle-2018

De departe, cel mai controversat concurent de la Românii au Talent este Emil Regle. Tânărul a avut două reprezentații șocante pe scena show-ului de la Pro TV, mai ales după ce a recunoscut că face parte din comunitatea gay. Mare parte din banii câștigați la concurs au fost cheltuiți de dansator pe vacanțe și recuzită, în încercarea de a se lansa la nivel internațional. Însă, toate eforturile lui au fost zadarnice și nu a reușit să se aleagă cu mare lucru din cei 120.000 de euro.

Ana Maria Pantaze-2019

Croitoreasă de meserie, Ana Maria Pantaze, în vârstă de 38 de ani, a reușit să îi convingă pe telespectatori că merită premiul de 120.000 de euro. După câștigarea marelui premiu, aceasta mărturisea că va investi mare parte din bani pentru a se lansa în muzică și că este hotărâtă să renunțe la croitorie. De aproape un an, însă, nu se mai aude nimic despre ea.

Urmăriți Impact.ro și pe
Alexandru Râmnic
Sunt absolvent al Universității Hyperion, Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării, 2005. În prezent, sunt coordonator content la Impact.ro. În trecut, am fost redactor, social...