Fiica Andrei și a lui Cătălin Măruța, vedetă pe YouTube. În ultimul videoclip, Eva își pune la punct tatăl VIDEO

Diana Radu 12.11.2019, 15:39
Fiica Andrei și a lui Cătălin Măruța, vedetă pe YouTube. În ultimul videoclip, Eva își pune la punct tatăl VIDEO

Fiica Andrei și a lui Cătălin Măruță are un canal de YouTube unde este urmărită de o mulțime de internauți. Recent, Eva și-a surprins fanii din mediul online cu un nou videoclip în care ea și tatăl său, Cătălin Măruță, au purtat un dialog amuzant, în care Eva nu a ezitat să-și contrazică tatăl atunci când a simțit că nu are dreptate.

Eva, fiica Andrei și a lui Cătălin Măruță își pune la punct tatăl într-un videoclip de pe canalul său de YouTube

Eva, fiica Andrei și a lui Cătălin Măruță face senzație în mediul online
Eva, fiica Andrei și a lui Cătălin Măruță face senzație în mediul online

La doar 4 ani, Eva este deja o mică vedetă în mediul virtual, ba mai mult ea are deja propriul său cont de YouTube. Ultimul clip pe care Eva Măruță l-a postat a adunat 100.000 de urmăritori. În respectivul episod Eva și tatăl său Măruță s-au contrazis în mai multe aspecte. Punctul culminant al clipului a fost momentul în care Măruță și-a testa fiica în ceea ce privește fidelitatea.

În timpul live-ului, Măruță i-a spus fiicei sale că o domnișoară drăguță i-a făcut cu mâna în trafic și a rugat-o pe Eva să nu-i spună Andrei. La care Eva l-a întrebat dacă era tânără sau bătrână și dacă vrea să o pupe. De asemenea, micuța i-a atras atenția că Andra e iubita lui.

Mai mult, Eva i-a spus că îi va spune Andrei ce s-a întâmplat, deoarece familiile nu au secrete. „Noi avem o familie. Noi nu avem secrete”, spune micuța. Replicile amuzante și atitudinea de om responsabil și corect, a stârnit admirația tuturor, iar micuța are deja mulți fani.

Andra și Cătălin Măruță formează unul dintre cele mai unite cupluri de vedete din showbiz-ul românesc. S-au căsătorit în anul 2008. Andra și Cătălin Măruță au împreună doi copii: David și Eva. Cununia religioasă a avut loc în data de 23 august 2008 la Târgu-Jiu, orașul natal al mirelui, nunta lor fiind una de poveste.

Urmăriți Impact.ro și pe