Cum poți să te înscrii la sezonul 10 al emisiunii Vocea României și ce pași trebuie să parcurgi

Daria Petrescu 01.02.2020, 18:30
Cum poți să te înscrii la sezonul 10 al emisiunii Vocea României și ce pași trebuie să parcurgi

Sezonul 9 Vocea României s-a încheiat în luna decembrie a anului trecut. Deja au început înscrierile pentru sezonul 10, care se anunță a fi unul spectaculos. Antrenorii din sezonul 9 au fost Horia Brenciu, Irina Rimes, Smiley şi Tudor Chirilă.

Ce trebuie să faci, pentru a demonstra că vocea a trebuie auzită la Pro tv

Anul acesta, Pro tv va divuza cel de-al zecelea sezon al celui mai urmărit show tv. Pentru că vocea ta să se facă auzită, înscrie-te pe vocearomaniei.protv.ro sau poți veni direct la audiții.

Așa că, arată că ești pregătit să urci pe scenă celei mai țări competiții a vocilor și demonstrează că doar vocea contează. Pașii sunt extrem se simpli:

– trimite o fotografie cu tine
– răspunde unei întrebări
-realizeaza un videoclip cu tine, pentru a demnstra ca ai voce
– trimite videoclipul pe vocearomaniei.protv.ro

Toți cei care au calități vocale remarcabile, pentru care muzica reprezintă mai mult decât un stil de viață și care își doresc să fie văzuți și aplaudati de o țară întreagă sunt așteptați la audiții.

Dragos Moldovan a câştigat sezonul 9
Dragos Moldovan a câştigat sezonul 9

Pe 22 decembrie, s-a încheiat sezonul al nouălea al emisiunii „Vocea României”. După 12 reprezentaţii, telespectatorii şi-au ales favoritul – Dragoş Moldovan, din echipa Tudor Chirilă – prin intermediul voturile trimise prin sms sau online.

Dragos Moldovan a câştigat astfel marele trofeu şi premiul în valoare de 100.000 de euro

„Când am început această experienţă, nu aveam nicio aşteptare, îmi doream să cânt şi să mă bucur de fiecare moment. Faptul că am câştigat Vocea României este încununarea eforturilor mele din ultima vreme, pe plan muzical”, a spus câştigătorul, la Pro tv.

Ediţia finală a sezonului „Vocea României” a fost lider de audienţă pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani. Pro TV a anunţat că au început înscrierile pentru sezonul 10 al emisiunii.

Vocea României a avut premiera pe 27 septembrie 2011

Vocea României este o emisiune de talente din România. A avut premiera pe 27 septembrie 2011 la Pro TV.
Fiind bazată pe competiția muzicală The Voice of Holland, emisiunea a fost creată de producătorul de televiziune olandez John de Mol.
Conceptul constă în găsirea de interpreți talentați cu vârste de cel puțin 16 ani, începându-se printr-o etapă de audiții publice.
Câștigătorul este determinat prin votul publicului, care se realizează prin mesaje text și apeluri telefonice la numere special alocate fiecărui concurent.
Începând din sezonul 6, telespectatorii pot vota și prin intermediul aplicației emisiunii. Are posibilitatea de a acorda câte un vot online gratuit în fiecare rundă de vot

Urmăriți Impact.ro și pe