Smiley a dat cărțile pe față! Marele secret al relației cu Gina Pistol

Diana Radu 08.06.2020, 12:15
Smiley a dat cărțile pe față! Marele secret al relației cu Gina Pistol

Smiley și Gina Pistol formează un cuplu foarte îndrăgit de fani. Cele două vedete au petrecut perioada de izolare de două luni împreună, timp în care au fost foarte activi pe rețelele de socializare. Astfel, fanii au avut ocazia să descopere cât de fericiți sunt împreună.

Care este marele secret al relației dintre Smiley și Gina Pistol

Deși, pentru multe cupluri izolarea a fost una dificilă, acesta nu pare să fie și cazul lui Smiley și al Ginei Pistol. Din contră, cele două vedete s-au distrat împreună și au avut timp să se descopere mai bine și să petreacă mai mult timp împreună. Este evident că ambii au un program încărcat în general, iar izolarea a venit ca o binecuvântare.

„A fost veselie, recunosc, dar a fost și melancolie uneori, pentru că a fost o perioadă plină de necunoscut (…) După ce băieții au plecat am stat cu Gina. Fiecare zi a avut farmecul, bucuria și descoperirile ei în suflet și în casă. Mă bucur că a răzbătut starea mea pe Insta, am făcut live-uri pe YouTube, am postat des (…)”, a declarat Smiley pentru Viva.

smiley, gina pistol, relatie, secret
Care este marele secret al relației dintre Smiley și Gina Pistol

Smiley și Gina au fost foarte discreți cu privire la relația lor, însă în ultima perioadă prezentatoarea de la Asia Express a apărut foarte des în live-urile artistului. Despre acest lucru, cântărețul spune că și-a dorit să-i lase pe fani să-l descopere așa cum este, atât ca artist, cât și ca om.

„Gina a fost lângă mine în toată această perioadă. cum am fost foarte activ pe rețelele de socializare și am deschis ușile către casa mea, era firesc să apară și ea (…) E firesc uneori să mă vadă așa cum sunt, lângă iubită, lângă părinți, în pantaloni scurți..Ăsta sunt eu”, a mai spus Smiley.

Și Gina Pistol spune că izolarea i-a oferit ocazia să-l descopere oe Smiley așa cum nu îl cunoștea. Blondina spune că a descoperit latura casnică a lui Smiley pe care o apreciază extrem de mult. Artistul și-a ajutat iubita la gătiti și la curățenie, lucru care a impresionat-o pe Gina.

Urmăriți Impact.ro și pe