Smiley s-a tuns. Cum arată juratul de la Vocea României acum. Fanii au reacționat imediat

Madlen Moraru 05.06.2020, 13:19
Smiley s-a tuns. Cum arată juratul de la Vocea României acum. Fanii au reacționat imediat

Juratul de la Vocea României a făcut o alegere controversată de coafură. Smiley s-a tuns și le-a oferit fanilor o foarte mare surpriză. Mulți s-au întrebat chiar ce i-a spus Gina Pistol, atunci când a ajuns acasă. Artistul s-a făcut repede remarcat în rândul internauților atunci când a postat o serie de filmulețe și poze.

Smiley s-a tuns. Cum arată juratul de la Vocea României acum

Smiley este unul dintre cei mai îndrăgiți cântăreți de la noi și a decis să aleagă o nouă coafură, pentru a se pregăti de sezonul estival. În acest sens, juratul de la PRO TV a preferat o tunsoare cât se poate de nonconformistă. Solistul și-a lăsat o parte din plete, dar a cerut să fie tuns foarte scurt. Mai mult, iubitul Ginei Pistol a ales să își marcheze chiar porțiunea mai scurtă din păr printr-o coadă împletită în stil tribal.

Cântărețul s-a filmat și în momentul în care era pe scaunul stilistului și trecea prin această transformare. A realizat și un filmuleț când era la volanul mașinii și se distra pe cinste. Imaginile au ajuns rapid pe contul de Instagram deținut de Smiley. În primă fază, fanilor le-a fost foarte greu să îl recunoască pe artist și s-au întrebat dacă este chiar el în spatele ochelarilor de soare.

„Eu zic că stăm bine. Va fi bine! Vă țin la curent”, a transmis Smiley pe Instagram.

Smiley s-a tuns. Cum arată juratul de la Vocea României acum. Fanii au reacționat imediat
Smiley a ales o coafură foarte nonconformistă și fanii abia dacă l-au recunoscut

Smiley a decis să renunțe la o parte din plete în favoarea noii tunsori la câteva zile după finala Românii au Talent. Sezonul 10 s-a încheiat vinerea trecută și ediția finală a fost una specială pentru că atât concurenții dar și jurații au stat acasă.

Fanii au reacționat imediat

„Cool… Intrăm in starea de festival”, „Ce-a fost, mă, în capul tău?”, „Un fel de Mad Max al zilelor noastre!” sau „Ce-a zis Gina când te-a văzut așa?”, au fost doar o parte dintre comentariile lăsate de fani în dreptul postării.

Urmăriți Impact.ro și pe