Simona Hapciuc de la Survivor a fost filmată în pat alături de un personaj celebru. Imaginile au ajuns pe internet

Ioana Bucur 13.01.2021, 20:29

Cu un corp de invidiat și o voință incredibilă, Simona Hapciuc este una dintre cele mai spectaculoase apariții din noul sezon Survivor. Însă cea mai sexy concurentă nu este străină publicului! Cu aproximativ un an în urmă, Simona Hapciuc de la Survivor a fost filmată în pat alături de un personaj celebru. Imaginile incendiare au ajuns pe internet.

Simona Hapciuc de la Survivor, filmată aproape goală alături de un personaj celebru în lumea mondenă

Nu este prima oară când Simona Hapciuc de la Survivor ajunge în vizorul publicului. Fostă luptătoare de kickboxing, concurenta este acum actriță dar și instructor de fitness. Înainte de a face furori în show-ul de la Kanal D, blonda a fost protagonista unor scene incendiare, alături de nimeni altul decât Codin Maticiuc. Se întâmpla în urmă cu aproximativ un an.

În timpul filmărilor pentru comedia „Inve$titorii”, Simona Hapciuc de la Survivor a fost filmată în pat, aproape goală, alături de Codin Maticiuc, care făcea și el parte din distribuția filmului. „Inve$titorii” este o adaptare a „Wkreceni”, film ce, în anul 2014, a înregistrat un record de spectatori și un box office uluitor în Polonia. Responsabilii sunt Alex Coteț și Raul Gheba, care au adus comediei o distribuție de excepție, anume Levent Sali, Diana Sar, Adrian Anghel, Raluca Aprodu, Nicu Banea, Codin Maticiuc și Cosim Natanticu. Listei impresionante de actori s-a alăturat și Simona Hapciuc, care jucase, în trecut, în serialul ”Trăsniții”, de la Prima TV, unde o interpreta pe polițista Nuți.

Simona Hapciuc de la Survivor, filmată aproape goală
Simona Hapciuc a luat o pauză de la actorie, după ce a născut

Simona Hapciuc de la Survivor a ales să ia o pauză de la actorie, la începutul anului 2018, imediat după ce a născut. „Inve$titorii” a marcat, de fapt, reîntoarcerea concurentei de la Kanal D în fața camerelor de filmat. Și ce revenire! Actrița a filmat scene fierbinți în cadrul acestui film, apărând aproape goală alături de Codin Maticiuc și Cosmin Natanticu. Imaginile, în galeria foto de mai sus.

„Viața mea a fost o luptă pentru supraviețuire”

La scurt timp după ce a intrat în show-ul de la Kanal D, ce se filmează în Republica Dominicană, Simona Hapciuc de la Survivor a dezvăluit că își dorește să câștige concursul pentru a-i dovedi fiului ei că mama lui este o luptătoare.

„Viața mea a fost o luptă pentru supraviețuire. Lupt, în primul rând, pentru mine și pentru a-i dovedi copilului meu că mama lui este o luptătoare. Îmi doresc să câștig competiția pentru băiatul meu, sunt o mamă singură și îmi doresc să-i arăt că lipsa unui tată nu ma face pe mine, ca mamă, să fiu mai prejos. Îmi doresc să fie un luptător, ca mine și să-mi depășesc anumite limite”, a declarat aceasta imediat ce a intrat în lupta din Republica Dominicană.

Din nefericire, debutul ei în competiție nu a fost tocmai strălucit. Faptul că mare parte din traseul de la prima probă a fost pe apă i-a tăiat elanul, aceasta neștiind să înoate. Blonda a avut o criză de nervi după fiecare punct pierdut, revenind pe banca echipei sale tot mai încrâncenată din cauza faptului că nu se descurcă în condițiile de joc. În a doua ediție, în schimb, a revenit. Deși nu a strălucit, a reușit să răzbată, duelul purtându-se de această dată pe uscat.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...