Alexandra Stan, ieșire jenantă la Survivor România. Colegilor nu le-a venit să creadă ce aud

Stan Filon 10.01.2021, 15:59
Alexandra Stan, ieșire jenantă la Survivor România. Colegilor nu le-a venit să creadă ce aud

Alexandra Stan s-a făcut de râs chiar de la prima emisiune a noului sezon Survivor România, difuzat de Kanal D. Chiar și colegii săi de echipă priveau în altă parte și efectiv le venea să intre în pământ de rușine, după afirmațiile Faimoasei.

Alexandra Stan, gafă de proporții la Survivor România

Emisiunea fenomen Survivor a avut startul sâmbătă, 9 ianuarie, iar cele cele două echipe nu s-au menajat deloc. Războinicii și Faimoșii au luptat intens pentru primele beneficii. Chiar dacă scorul a fost unul foarte strâns, 10-9, într-un final Războinicii au câștigat.

Lupta a fost una intensă, presărată cu mici ironii venite din partea Faimosului Jador, care descrețeau însă frunțile tuturor, indiferent de echipă. Jador a terminat pe primul loc, însă la glume.

Alexandra Stan, gafa de proportii la Survivor Romania
Alexandra Stan, gafa de proportii la Survivor Romania

Alexandra Stan a făcut o glumă foarte deplasată

După victoria muncită, Războinicii vor avea posibilitatea să-și construiască un acoperiș, dar au câștigat și chibrituri pentru foc. Faimoșii, în schimb, nu vor avea aceleași facilități ca și Războinicii și pot doar spera la o viitoare victorie care să le aducă și lor unele beneficii.

Vizibil iritată de faptul că ceilalți vor avea un acoperiș de-asupra capului, Alexandra Stan a încercat să facă și ea glumă, care s-a dovedit a fi însă una extrem de neinspirată. Blondina le-a spus Războinicilor următoarele: ”Voi sunteți săraci, am zis să aveți un acoperiș deasupra capului”, a spus Alexandra.

S-a așternut tăcerea. Coechipierii Alexandrei Stan se uitau unii la alții, se uitau pe sus și nu le venea să creadă nici lor ce au putut auzi din gura Alexandrei Stan. După câteva clipe s-a trecut peste gluma mai puțin inspirată a Alexandrei Stan, care cu siguranță nu va fi uitată de Războinici. Următoarea ediție a Survivor România este programată mâine seară, de la 20:00, la Kanal D.

Cine sunt Faimoșii și Războinicii

Echipa Faimoșilor este formată din Cătălin Moroșanu, Costi Ioniță, Cosmin Stanciu, Amna, Alexandra Stan, Roxana Nemeș, Culiță Sterp, Zannidache, Elena Marin, Majda, Jador și Simona Hapciuc.

Din echipa Războinicilor fac parte Marilena Cuciurean, Giogiana-Elena Lupu, Roxana Georgiana Ghiță, Maria Hîngu, Mellina, Andreea Moșneagu, Alin Sălăjean, Sorin Pușcașu, Albert Oprea, Lucian Barbu, Mariano Starlin Belen Medina și Musty Camara.

Concurenții trebuie să găsească soluții pentru a trece de obstacole, să-și procure hrana și să-și construiască adăpost, exact ca într-o junglă. Show-ul este prezentat de Daniel Pavel, iar filmările au loc în Republica Dominicană.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI